Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz rsanyi18 #35223 üzenetére

Biztos eljut,ha már a vaníliás kólát is lehet kapni pl.Szolnokon a buszpályán,ahol sikerült epres Fantát is újítanom :DDD
    De hogy miért kellenek ezek a kerülőutak...
    Sajna viszont energiaitalból nem találtam extrát,de végülis talán infó erre lakó szomjas edrinkernek,hogy ott legalább üccsiből van extra.
    Nekem extra,hogy kisvárosban Szolnok mellett legalább már Rehabot tudok veszegetni,sajnos az itteni bagóboltokat még nem érte el az importosdi,de legalább a "normál kínálat" van az alap edrinkekből,és olcsóbb,mint pl.a sparban.
    Átlag 299 a rehab is,Szolnokon az extra üccsik 250-körül rémlenek,de nem volt olyan vész.
    Az epres Fantát szivesen innám 2 literesben is,a posvány tömény gejl bodza helyett,ráadásul még az is hiánycikk,értem is,hogy gyömbért szinte soha nem kapni,olyan gyér a többi üdítő,azt+tonikot vesz a "műkedvelő".. :DDD
    Viszont a vaníliás kólából nekem pont elég a kicsi,2 liter már csömör lenne belőle.
    Most a lila Lidl-es Xact a kedvenc,itt még nemrégóta kapni.Nomeg a sparosok,79-ért ha épp van,tárazok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés