- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
rsanyi18 #35223 üzenetére
Biztos eljut,ha már a vaníliás kólát is lehet kapni pl.Szolnokon a buszpályán,ahol sikerült epres Fantát is újítanom
De hogy miért kellenek ezek a kerülőutak...
Sajna viszont energiaitalból nem találtam extrát,de végülis talán infó erre lakó szomjas edrinkernek,hogy ott legalább üccsiből van extra.
Nekem extra,hogy kisvárosban Szolnok mellett legalább már Rehabot tudok veszegetni,sajnos az itteni bagóboltokat még nem érte el az importosdi,de legalább a "normál kínálat" van az alap edrinkekből,és olcsóbb,mint pl.a sparban.
Átlag 299 a rehab is,Szolnokon az extra üccsik 250-körül rémlenek,de nem volt olyan vész.
Az epres Fantát szivesen innám 2 literesben is,a posvány tömény gejl bodza helyett,ráadásul még az is hiánycikk,értem is,hogy gyömbért szinte soha nem kapni,olyan gyér a többi üdítő,azt+tonikot vesz a "műkedvelő"..
Viszont a vaníliás kólából nekem pont elég a kicsi,2 liter már csömör lenne belőle.
Most a lila Lidl-es Xact a kedvenc,itt még nemrégóta kapni.Nomeg a sparosok,79-ért ha épp van,tárazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest