Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz koshmar #54517 üzenetére
És hogy igazán amcsi legyél: kiváltod a Mr. Gas kártyát, úgy 10 db után 1 ingyen van. 1 db 2,79$, de 2db csak 4;50. Magyarán ha veszel 10 db Monstert, akkor fizetsz 22,50$-et és kapsz ajiba 2,79-ért egyet. Gondolom még vmi kupont rá tudsz tolni, hogy olcsóbb legyen, bár már így is spóroltál 5,40$ + 2,79$-e Így már szinte ajándék
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
shiftac
aktív tag
válasz koshmar #54478 üzenetére
Dohányboltba bementem maszkban, eladó elkérte a személyim (21 vagyok, de szinte mindig elkérik...), ránéz az igazolványra, maszk továbbra is rajtam, visszaadja. Elgondolkoztam, hogy vajon a maszk használata vagy a 18-as korhatár az értelmetlenebb...
On: Intersparban levitték 99Ft-ra a Skybaby energiaitalokat, gondolom nem vette senki . Majd a tonikosból veszek, az amúgy sem gyakori eitalok terén. Nem hiszem, hogy a Szentkirályinak annyira megérte beszállni az energiabizniszbe kis hazánkban.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Scarabeus
aktív tag
válasz koshmar #54478 üzenetére
Természetesen, de hidd el, a napi 250ml se tesz jót, az biztos. Ez a bajom a kávé vs. energiaitalban, a kávét még az orvosi szakma is ajánlja a napi 1-2 csészét (ugyebár 1 csésze presszó kb. 80mg koffein) az energiaitalt meg főleg az érmeszesítő mellékhatása miatt kifejezetten ellenzik.. Persze valamiben úgy is meg kell, csak az ne a káros szenvedélyben legyen (szerintem), szóval én csak vizsgaidőszakban iszom. Na meg bulik után / fesztiválokon. Idén eddig nem vittem túlzásba, ugyanis 0 buli volt kb.
Ha szeretném a kávét nem lenne gond, csak sajnos ki nem állhatom az ízét még a jegeskávénak sem.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
törölt tag
válasz koshmar #54474 üzenetére
Itt falun végig leszarták nálunk csak nagyjából volt betartva, de már csak egy hét és elvileg eltörlik végre, legalábbis remélem. Az okmányirodába mikor mentem és kérdeztem hol tudok kezet mosni hülyén néztek rám. Ki volt írva a táblára, hogy kötelező a kézmosás befele és kifele is erre nem értette miért akarok kezet mosni. Ja jó....
Szombat, vasárnap a boltok pláne, falun délig vannak tehát ha nem értél oda 9-re akkor annyi volt, gondolhatod mekkora sor volt a boltok előtt 9 előtt és még 9:30-kor is mentek befele az emberek, próbáld megállítani őket, a rendőrök se mertek odamenni. Ugye ezt egy kicsit jobban át kellett volna gondolni ott fent...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz koshmar #54407 üzenetére
A cukor melletti íz sokat számít, de még a sűrűsége is az italnak. Egy citromosban kevésbé érzed durvának, mint egy málnásban. A hőmérséklete is számít. Burn főleg az orig az szopogatós volt.
A Watt helyében mondjuk én nem írogatnék ilyen hülyeségeket, hogy igyanak belőle nyolcat, persze nem lehetetlen, az ember bele fel tud dolgozni 200+g cukrot is probléma nélkül, legfeljebb a cukormentes életvitelűeket ütné ki, de éveken át tartósan fogyasztva eléggé lepusztítaná a szervezetet. Max 3 ami tartósan fogyasztható, de akkor már az étrendre is oda kellene figyelni. Nyolc doboz még édesítőszerrel is sok, egyszerűen bármilyen verzióban sok a nyolc, épp ezért nem kellene ilyeneket írkálniuk.
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #54405 üzenetére
Nyilván egyénenként változik ki mennyit bír,illetve ki mennyire van hozzászokva a koffeinhez.
Gondolom 2db még az a mennyiség,ami még nagy biztonsággal senkinél sem okoz gondotHát igen,8db energiás már brutális mennyiségű cukrot tartalmaz!
btw nekem már rockstar xdurance is sok, a maga 14 v 15g cukrával...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #54364 üzenetére
Mondtam már, hogy lehet rendelni online, akinek megéri.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
válasz koshmar #54328 üzenetére
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #54259 üzenetére
Utolsó információm szerint (beszéltünk abban az üzletben az eladókkal, ahol volt mindig), amit neked is írtam, nem kaptak már készletre sem. Nem tudta az üzlet berendelni, erre ők mondták, hogy megszűnt szerintük.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #54248 üzenetére
Romániában hol? 3 nagy áruházláncba járunk, ha megyünk, 2-ben volt régen, Karácsonykor is figyeltem, egyikben sem volt.
Én is mindig a Pepperhez hasonlítom, aztán mindig lebasznak, hogy köze nincs hozzá, de én is azt szoktam nagy ritkán venni Metroban esetleg 1-2 kisebb boltban.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz koshmar #54013 üzenetére
a piros meglepoen jo, a mangos(nak nevezett) meg pihen. a rad red-ben az a jo h nem a szokasos bosszanto piros muizu,hanem masfajta piros muizu, nekem jobban tetszik. es a nitrossaga miatt nem ugy buborekos mint egy kola, hanem mintha tobb es kisebb buborek lenne benne, nemtom hogy irjam. ugye a szensavas a 'carbonated', de ez 'nitrogenized' is. igen, van edesitoszer ize, de leginkabb csak utoizkent erezni, sokkal kevesbe zavaro, mint a tobbiekben.
jo cucc, na. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #53995 üzenetére
Üzletsoron dolgozik... Nem magának a Tesco üzletláncnak az alkalmazottja. Első kézből vannak Tescos információim, bezárni nem fognak szinte 100%, ha bármi történik is, akkor is csak a nyitvatartási időt rövidítik le, esetleg vasárnap zárva tartanak, de egyelőre egyiket sem vezették be. Ha csak rendeletben nem kötelezik őket, akkor ezek az opciók egyelőre.
De ez már nagyon nem ennek a topiknak a témája. (Mint mindennek, már ennek is van topikja a PH!-n.)
-
törölt tag
válasz koshmar #53975 üzenetére
ehhh, ez sem jo. pedig kivancsi voltam nagyon, melyhutoben hutottem h minel elobb megkostolhassam. 300mg koffein, semmi cukor, edesito, izesito, bcaa. eppcsak picit erezni az eperszeruseget, a jalapeñot meg nagyonnagyon tavolrol csak. pedig remeltem h egy picit is hasonlitani fog a klasszikus piros kokain-ra, de meg csak nem is csipos. nyilvan, egyreszt akkor rairtak volna, masreszt gondolom meg kevesebb fogyna.
egyebkent a csilis csoki sem rossz, a wasabis borso sem es a csipos, lime-os pisztacia sem, szoval benne volt a pakliban h ez is valami jofej cucc lesz. haaaaaaaaat nem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #53969 üzenetére
Hát jó legfeljebb törlésre kerül...
Üvöltenek egymással az emberek "ne álljon hozzám ilyen közel","magán nincs maszk menjen ki" "üvöltenek egymással,hogy maga miért visz 3 karton tejet, adjon nekem is" Közben a dolgozók ezerrel pakolnak ki,tiszta akadálypálya a dobozok miatt a bolt,az emberek elmarják a dolgozó kezéből az árut amit éppen pakol ki(volt hogy lesett a piás üveg és eltört emiatt),a pénztáros feszült mert reggel óta nyomta 0 szünettel,veszekszik a vevővel/kolegával -
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #53860 üzenetére
Érdekes,én ahogy kitekintek a nagy világra azt látom,hogy nagyon magas koffein (300mg/can) és no cukor (vagy legalábbis nagyon minimál )megy inkább
Szóval ez marketing bullshit.Sz@rba vannak és nem akarnak adót fizetni a koffein után.Ezért cukros üditőre silányítják a márkát,ami szomorú és gáz...[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #53860 üzenetére
Tudom, láttam, azt linkeltem Tobeynak. Persze, mert a 2x annyi cukor pont jót is fog tenni. Bulshit... Szerintem menesztették a régi marketingest is. Posztok nincsenek sajátok, "csak" válaszolgatnak.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #53849 üzenetére
Én csak a posztot láttam, meg a reakciót. Gondolom a pénzt akarják megfogni a csődeljárás keretében első körben, bár így nálam ki is esett a Watt... Ami 2021. 11-12 havi lejárat, szerintem azok lesznek ilyenek... Kaptam egy tuti tippet Wattra, ha lesz holnap időm elmenni, akkor ránézek, meg csinálok pár képet.
-
-
-
törölt tag
válasz koshmar #53763 üzenetére
[neeeeeeeeeem]
szerintem nem az ize miatt szeretik. egyre inkabb latok r* meg monsta bcaa-s mindenfeles eitalokat, talan a reign azert lett felkapott, mert nem 'szimpla' energiaitalkent adjak el magukat, hanem mindenvanbenneamikell-kent -
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #53752 üzenetére
Miért lenne remény? A lejárati dátumából következik, hogy '19.01.14-én töltötték... Ez nekem nem reményt jelent, pont az ellenkezőjét. '22-es lejáratok jelentenének reményt, mert azt jelentené, hogy jelenleg is zajlik a töltés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest