- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DrojDtroll #49623 üzenetére
Van pl a hell stron 38mg.De régen volt a cocaine,abban brutális mennyiség.volt 280mg koffein
-
ToBeY
nagyúr
Azt vágjátok,hogy az X-act-ban minimálisan csökkent a koffein mennyiség?30mg/100ml 75mg full doboz.
Bár nem vettem túl gyakran,de ez is fel kerül a listámra a bomba mellé,amit soha nem fogok többet venni... -
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #49564 üzenetére
Az only 10 calories felírat már eltűnt a magyarról?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DrojDtroll #49562 üzenetére
Kevésbé cukros?
Alig van benne valami cukor, 10kcal full can...Azért ennyire ne legyünk egészség mániások.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DrojDtroll #49556 üzenetére
Az a helyzet,hogy nem nagyon van szénsavmentes energiaital.Így kapásból egyet tudok mondani (Semtex),és az is szlovák nem magyar.Talán ebből lehet zero,de ez csak egy tipp.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #49534 üzenetére
Lehet bevonták,mivel olyan sz@r volt,hohy senkinek sem kellett.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #49496 üzenetére
Mind1,megpróbáltam hátha...Mert nagyon érdekel a miértje.Ez így simán vásárlók félrevezetése! (minden oldalról) Valaki megveszi mert azt gondolja energy drink,valaki pedig este bedob egyet,mert azt hiszi koffeinmentes cucc (pedig lehet nem is
)
Arról már nem is beszélve,hogy normál áron kb 150-170 huf körül mozog a watt,akkor inkább veszek egy hell strong-ot amit tuti b@szó.
vagy egy zero epert
-
ToBeY
nagyúr
Írtam a watt-nak,hogy akkor a mangós watt-ban van koffein (és ha van miért nem írják rá
) vagy átb@szás,és csak egy túlárazott üdítő?!Majd kíváncsi leszek,mi lesz a marketingesek válasza rá.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #49487 üzenetére
Sok helyről olvastam (fitness,gym és egészséges táplálkozással) foglalkozó emberkéktől,hogy az aszpartam nem olyan gáz.Simán beilleszthető,használható a mindennapokban.Szóval most nem tudom mit gondoljak,lehet csak a saját sz@rjukat akarják ezzel a szöveggel eladni pl "updte Norbi"
Úgyhogy egyszer-egyszer bele fog férni talán
-
ToBeY
nagyúr
Penny kávéja 139huf (52mg/100ml koffein 250ml) hátha valakii egy jó kis koffein bombával indítaná a napot.
(mint én
)
-
ToBeY
nagyúr
Egész jó ez a summer x-act,lehet valamit alakítottak rajta tavaly óta.
-
ToBeY
nagyúr
Ultra citron tesco only,vagy bárhol kapható már?
-
ToBeY
nagyúr
Hát a mangóson én nem látom,hogy mennyi koffein vann benne.link
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Én most az Ultra Citron Monta'-t akarom megkóstolni.Annyian szaroztátok,biztos bejönne
.(ahogy zeroepör is isteni nedü
)
-
ToBeY
nagyúr
Melyik watt jobb a mangós vagy a banános,melyiket hűtsem be holnapra? /az élet nagy gondjai...
-
ToBeY
nagyúr
Penny-ben 120ft az új watt(ok) ha valakit érdekelne.Én bepróbálom a mangóst és a banánost,hátha adja.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a cherrry hell szerintem rohadt jó,ebben most kivételesen jó a tuttis mellékíz
-
ToBeY
nagyúr
Jé,az új watt-nak már logózott a pull tab-ja.Eddig nem volt szerintem,vagy csak nem figyeltem,mindenesetre kezd igényes benyomást kelteni az egész.Amúgy most a körtéset iszom,ami szerintem változott.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a fehér barackos hell is olyan mint a zeroepőr,senkinek sem jön be,de nekem valahogy még is.
-
ToBeY
nagyúr
Végre nekem is sikerült beszerezni ezt az új punchos monstert,holnap majd jön taste teszt
-
ToBeY
nagyúr
Ez a zero energiás nálam nem akar működni.Ezen a héten csak olyat ittam,más-más márkából (hell,watt,oxxo,lidl-s) és délutánra mindig picit "megrogytam"...Szerintem nem kísérletezem tovább,nem véletlen van abban cukor.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
UbeRsKillz #49283 üzenetére
Kereslet - kínálat ugyebár.Ha nem vennék,nem hoznák be...
Ez olyan dolog,hogy ahány országban jártam és itta coca colat,mind egy picit más volt.Spanyolt citrusosabb,a Török édesebb stb... -
ToBeY
nagyúr
válasz
UbeRsKillz #49268 üzenetére
Hmm Monster és RB után végre még egy energiás aki próbálja pótolni a taurin-t arginin-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest