- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Ha mondjuk 219ft lőtték volna be az árát,még értelme is lett volna a dolognak.Mert alávágtak volna a burn-nek és talán a hell-nek is.De így szerintem bukó az egész.
-
ToBeY
nagyúr
355ml monster 249huf lesz a pennyben,ha valakit érdekelne.
Méretre jó lenne,de árban nem éri meg szerintem.
Bár ez függ attól is,hogy hol mennyiért érhető el a nagy monster.(nálunk 250-300között) -
ToBeY
nagyúr
Elmentem pennybe,hogy vegyek új "kék" watt-ot,de nem volt egy darab se..
-
ToBeY
nagyúr
Új energy drink Rock City watt-nak valamilyen leányválalata lehet,mert rajta van powered by Watt,Sima tuttis egyébként semmi extra 99ft
-
ToBeY
nagyúr
Nekem ez a körtés hell nem adja! Érzek rajta valami kesernyés ízt,mi utóízben jön meg (szerintem a tuttis íz lesz)
-
ToBeY
nagyúr
Az nem lehet,hogy nálunk is csak név csere lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #50542 üzenetére
És karamellás s budget milyen volt?
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg fura ez a szilvás hell..Ha nem vágták volna tele a tuttis ízzel,akár még jó lehetett volna.
Maradok a lidl-s szilvásnál. -
ToBeY
nagyúr
Nem is értem hogyan kerülhetett ki a polcra...Valaki csak megkóstolta ezt előtte, és rábólintott "jó lesz a józsi"
viccnek kissé morbid,kb mint a uk tejszínhabos üdítő. -
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #50523 üzenetére
Karamellás S-budget energiás
-
ToBeY
nagyúr
Voltam egy boltban szilvás hell-ért (volt és vettem,de még nem kóstoltam) viszont amit láttam elég meglepő volt,a hell-ek nagyrésze 150ft ,viszont strong és focus 175ft wtf?
Ezt még nem láttam sehol,hogy azért lehúzzanak mert extra koffein van benne. -
ToBeY
nagyúr
Vettem sparos körtés karamellás energiást.Kiváncsi leszek, hogy mennyivel másabb mint egy átlag körtés
-
ToBeY
nagyúr
Ezek a Mizo kávék koffein mentsek?
Csak mert nem találok rajta infot a koffein mennyiségéről..Van rajta ugyan egy erősség jelző ilyen kávészemekből,de honnan kéne tudnom ebből hogy 40mg vagy 140mg koffein van benne?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #50490 üzenetére
Szerintem nem fogják elárulni,üzleti titokra hivatkozva.(szerintem egy sima áruszállító nincs is tisztában ilyesmivel,csak kihordja amit ki kell.)
DJ. Ru$y:Szerintem haribo gumicukor íze van a banános watt-nak. Picit érdekes,de nekem bejön.Lehet azért mert nagyon nem szokványos az íze.
Freddycom: Fahéjas cola szerintem December elején-közepén startol majd.a karácsonyi szezonra.
-
ToBeY
nagyúr
Vajon egész europából kivonják az Assault-ot,vagy csak Magyarország.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #50399 üzenetére
Igen,ezerszer ki lett tárgyalva lapozz vissza pls.
-
ToBeY
nagyúr
Én szeretem a körtés energiást,de lassan ez is olyan lesz már mint a feketeribizlis,minden boltnak lesz belőle.
Semmi fantázia,semmi kreativitás csak másolás.Legalább külföldről másolnának...
A karamellás meg szerintem olyan lesz mint a tavaly a Xixo mogyoró - csak egy edés gejl vacak.
-
ToBeY
nagyúr
Btw rohadt jó szerintem ez az új hell! kb eltalálták az ízlésemet 1:1-ben. Nem édes,citrusos,de azért tuttis is
-
-
ToBeY
nagyúr
Tényleg bevonják az assaultot.
kínaiban 4db volt össz-vissz - elhoztam mind... -
-
ToBeY
nagyúr
99fft vettem szavidős watt frozen cherry-t,vélhetőleg már soha nem fogják őket 99ft szórni...
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem nem olyan szörnyű ez a tesco spark tropical legalább savanykás és nem b@szott édes...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
james001 #50278 üzenetére
Java nem tudom mennyire menne idehaza,mivel két tábor között van.A fiatalabb korosztály inkább energiaitalt isznak (és a kávét utáljak) - tehát nem vennék.
Az idősebbek inkább kávésok és idegenkednek az energiaitaltól - tehát nem vennék meg.
Így lenne egy szűk réteg kb 25-40év között, akik megvennék.
Régen én is szerettem volna egy kávés energiaitalt,de igazából teljesen jól elvagyok penny,lidl kávéjával (mindből van 3,így lehet választani mennyire erős kávés ízt szeretnél) -
ToBeY
nagyúr
Uhh, karácsonyra jön fahéjas cola.Bár a kólát utálom,de fahéjas dolokat szeretem.Ez pedig elég extrán hangzik,hogy megkóstoljam.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
#25954560 #50273 üzenetére
Nem ismerem az ottani felhozatalt így nem tudok mit mondani,de csak van ott is valami áruházláncnak saját márkás csodája.Valami 1$ (vagy alatti) fosh.
Ha kegyetlen lennék ezt mondanám,de nem vagyok genyo (meg szerintem ezt nem is lehet már kapni)
-
ToBeY
nagyúr
Tesco spark (trópusi) energy drink mennyire iható?Kaptam valakitől és egy picit tartok tőle.
-
ToBeY
nagyúr
Ez az ultra citron valóban nem nagy eresztés.A citromhoz képest szerintem túlságosan édes...(az az édesítőszer miatt van)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
takacsbotond #50246 üzenetére
Nem tudom,de nálunk egy boltban kb év eleje óta 99ft szórják kifele(talán megszűnik) Mondjuk mindig tálca számra van,úgyhogy nem tudom...
Teljesen ráálltam a szőllősre,málnásra és sz origra ( bodzát utálom) -
ToBeY
nagyúr
Bementem a "kínaiba" hátha van már új hell. Az nem volt,de 250huf az összes monster - hát jól bevásároltam azokból. pl ultra citront eddig nem ittam,de talán ennyit megér.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
UbeRsKillz #50233 üzenetére
Nekem már kicsit uncsik ezek "berry-s" energiások.Mivel már legutolsó üzletnek is van ilyenje lidl,spar,tesco szerintem a hel-nek is volt hasonló íze.Azért megkódolom majd,hátha valamivel másabb lesz a többinél.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #50228 üzenetére
Mennyi volt chinese red bull?Vennék én is egyet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #50202 üzenetére
Amennyiért az összes többit 150-200huf között valahol (gondolom)
-
ToBeY
nagyúr
Ma megnézem a kínai kisboltban az új hellt,ott mindig előbb jelennek meg az új energiások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest