Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szekra #50800 üzenetére
Teljesen félreérted, szerintem Tobeyval mi vittük elég sokáig a Zero fonalat egyedül, de a normálisat...
Örülök én is, annak aki nem aszpartammal tolja tele a cuccait. Nem véletlen kötelesek megcsillagozni mindenhol az aszpartamot.
Több marad a többieknek.
Fehér Farkas
Nincs itt senki senki ellen, vannak vélemények, meg ellenvélemények. Ízlések és ficamok, szoktam mondani. Engem nem az zavar, hogy van belőle Zero, legyen. De, akkor legyen cukros alternatívája, ha már nem képesek normális (nyilván drágább) édesítőszereket használni.
Az idejét nem tudom mikor ittam McDonald's-on kívül kólát... De ott is már jó ideje csak Fantát. Remélem a Fantát nem cserélik le Zerora, ahogy a Spriteot.Ezt most ON-ban hagyom, mert ez az energiaitalokra vonatkoztatott véleményem is. Ezért iszok csak Hell Zerot vagy a Hell által töltött más márkás Zerokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- DOOM - The Dark Ages
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest