- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szekra #50800 üzenetére
Teljesen félreérted, szerintem Tobeyval mi vittük elég sokáig a Zero fonalat egyedül, de a normálisat...
Örülök én is, annak aki nem aszpartammal tolja tele a cuccait. Nem véletlen kötelesek megcsillagozni mindenhol az aszpartamot.
Több marad a többieknek.
Fehér Farkas
Nincs itt senki senki ellen, vannak vélemények, meg ellenvélemények. Ízlések és ficamok, szoktam mondani. Engem nem az zavar, hogy van belőle Zero, legyen. De, akkor legyen cukros alternatívája, ha már nem képesek normális (nyilván drágább) édesítőszereket használni.
Az idejét nem tudom mikor ittam McDonald's-on kívül kólát... De ott is már jó ideje csak Fantát. Remélem a Fantát nem cserélik le Zerora, ahogy a Spriteot.Ezt most ON-ban hagyom, mert ez az energiaitalokra vonatkoztatott véleményem is. Ezért iszok csak Hell Zerot vagy a Hell által töltött más márkás Zerokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest