Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Energiaital topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46286) #90933760


#90933760
törölt tag

[link]
Pf, megint egy nesze nektek szintű cikk, pont az egyik olyan oldaltól amin elég sok baromságot olvasni, a Webbeteg meg az ilyenekkel együtt. Már ezer cikket kitolt magából az energiaitalokról is, úgy látszik minden évben leírják mindig ugyanazt csak máshogy átfogalmazva.
Azzal nincsenek tisztában, hogy nincs benne taurin, hogy nem "magas" a koffeintartalmuk, hogy nincs semmi egyéb anyag ami a koffeint felerősíti és ettől szívgyilkossá meg méregé teszi.... Mert kb. minden cikk ezeknél a balfasz közhelyeknél van leragadva.

[link]
És akkor itt van egy ilyen bulvár szenny is tipikus Blikk, ami szintén leírja ezeket a hülyeségeket nyilván ezekről az oldalakról lesi le a cikkíró. De hogy kicsit többet érjen, beleírnak ilyen hülyeségeket mint a 240mg koffein amekkora itthon sose volt kapható pl., belekerül itt is a más anyagok emelik a koffein hatását, aztán olyanokat sorol ami kb. 2-3 energiaitalban található meg a 200-ból itthon. Ja még azért odaböffenti, hogy hát nincs itthon taurin, DE ugyan már külföldön is lehet venni. Ez a tipikus pökhendi "akkor is nekem van igazam az anyádat", az újságírás legalja.
De ez a taurin emeli a pulzust meg a vérnyomást beszólás, ez kész. Ezt láttam valahol már régebben egy cikkben, onnan másolhatták ki. Meg amúgy is sok helyen láttam a taurint a sátán termékének leírva. Arra nem képesek a Wikipédiára menjenek megnézni mi az a taurin, inkább valami szennyblogon nézik meg.

Én nem is csodálom, hogy a béka segge alatt van az energiaital kultúra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.