- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Én ilyennel oldottam meg, ezzel működik egy öreg LG klíma: XIAOMI Mijia Universal Remote Controller Switch Smart WiFi Mi Home APP Remote Control Surpport Mi AI Speaker Voice Control Plusz egy Samsung TV-t is visz...
De ez is kell hozzá: XIAOMI Mijia Smart Multimode Gateway WIFI ZigBee3.0 WiFi Bluetooth/Bluetooth Mesh Work With Mijia APP Intelligent Home Hub IOS Homekit From Xiaomi Youpin
Nyilván más megoldások is működhetnek, ez sem volt zökkenőmentes, sokváltozós a dolog, kellett vele küzdeni, de régóta stabil és jól működik.
Ja, ha néha használom is, én kamerán ellenőrzöm, be/kikapcsolt-e...
Bocsi, a linkek már nem élnek... -
nemethsza
tag
Alapvetően - más híján - nem rossz az IR-es klímavezérlés, ha van egy kis szerencséd, akkor a fő funkciókat le is lehet könnyen követni az applikációval. Ami szerintem fontos, hogy a lamellákra tegyél egy nyitásérzékelőt, az IR-rel ugyanis nincs visszajelzés, hogy vette-e a parancsot. A nyitásérzékelővel legalább az on-offról lesz infód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest