Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Szia!
Köszönöm szépen neked is a visszajelzést, holnap fogom felaplikálni a kamerákat, a pozitív tapasztalataitok alapján bízom benne, hogy nálam is jól fognak szuperálni.
Írtad, hogy EU szerveren keresztül használod a kamerát, más meg korábban kínai szervert írt. Én nem vagyok ebben a témakörben még járatos, automatikusan választ majd a szoftver szervert, vagy szükség lesz valami mókolásra a működésre bírásához?
-
Mr.Silkó
veterán
Szia, látom te rendeltél már Xiaomi biztonsági kamerát (pont amit én is szeretnék), tudsz picit bővebben írni róla tapasztalatokat? Induló tudnivalók, működési hatékonyság, használhatóság, képminőség, szoftveres gördülékenység, ilyesmikre lennék kíváncsi. A Xiaomi.hu-n elolvastam a marketing ismertetőjét a kamerának, de kíváncsi lennék egy felhasználó személyes tapasztalataira.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest