Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Segítsetek kérlek!
Androidon használom a Mi Home appot egy Mi Home Security Camera 360° 1080p kamerával.
Pár hete kezdte azt csinálni, hogy nem tölti be a kamera képét, vagy ha betölti, akkor pár másodperc múlva megáll. Van benne microSD, amit néha érzékel, néha nem!
Elvileg Német EU szerveren használom (első indításnál kellett kiválasztani), ezt hol tudom módosítani?
A kamera és a router egy helységben vannak pár méterre egymástól, semmi fal nincs köztük.
A 4G hibátlan a telefonon, mert minden más működik, illetve otthon is jó a net, mert az okostévék/laptop/telefonok hibátlanul működnek!Itt egy saját videó a hibáról: a bal felső sarokban látható, hogy amikor végre betölti a képet, akkor is pár másodperc után "megáll" az élőkép!
Másnál is szórakozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest