Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
SZiasztok,
2s eszkozt hasznalok mas is tapasztalta, hogy random idokozonkent 5-10 perc ujracsatlakozik?
Mintha kontakthibas lenne es akkor dugnam ra a kocsira. Igaz gyarilag nem jo a kocsim aljzata ezert egy hosszabitoval hasznalom, de azt hiaba mozgatom rangatom, akkor nem csinalja, tehat nem gondolnam hogy ott a gond.
Eleg idegesito igy a helyzet mert ekkor az eppen hasznalt program is ujraindul pl waze. -
Bandus99
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Te vagy az antenna, mikor hozzáérsz, ekkor megfelelően tudja venni a jelet a rádio, nekem úgy tűnik.
Ha eddig ugyanitt ugyanígy jól működött, akkor az érdekes kérdés. Én megpróbálnék rátekerni egy kis drótot és mint egy antennaként használni, hátha javít a minőségen. -
Bandus99
őstag
válasz
Tomace91
üzenetére
Bar nem ismerem az emlitett somogyi eszkozt, ha miosegre elfogadhatonak tartod, akkor szvsz nincs ertelme cserelni, a somogyi ranezesre annyiban tud tobbet, hogy tudod rajta kezelni a hivas fogadas elutasitast.
Felteve ha a telefonalas szempont, bar akkor a 3s nem johet szoba. -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Lehet rossz a sorrend, de elsokent vásároltam, aztán jovok kerdezni

Vásároltam egy 2s-t most eljutottam addig hogy vettem egy zsinoros elosztot, ezzel mar kap aramot az eszkoz es mukodik. 87,5-ot talaltam hirtelen hasznalhato frekvenciának, de ez vegulis mindenhol mas.
Ami kerdesem lehet nem is igazan ide valo, de droidon megoldhato vhogy hogy hangvezerlessel elutasitsak hivast vagy "felvegyem" ? Lehet balga a kerdes akkor elnezest .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest