Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A múlt heti első tapasztalatok után már tudok több infót is mondani, mert hétvégén volt olyan 400 km táv, amelyen tesztelni tudtam a Roidmi 2S-t.
Ami sokaknál jelentkezik probléma, hogy nem illeszkedik tökéletesen a foglalatba, az nálam is megvan sajnos. Belecsusszan a szivargyújtóba kényelmesen, azonban egy kisebb döccenőnél egy pillanatra áram nélkül marad, ezzel pedig azonnal leáll a cucc és várni kell rá, illetve ilyenkor a zene sem indul el újra magától. Ezt én úgy oldottam meg, hogy egy kis celluxszal körbetekertem a kütyüt, így megáll benne és út közben sincs gond. Nem egy szép és elegáns megoldás, de más opció nem nagyon van.
A hangzása szép, pontosabban számomra megfelelő, nem jellemző recsegés, ropogás, vagy zúgás. A csillingelő hangok kicsit idegesítőek csatlakozáskor, vagy szám váltáskor, de ezt nem lehet kikapcsolni. Kihangosítás során Facebook Messenger hívás során elég halk, én is rosszul hallom a másik felet, meg ő is. Azonban sima GSM hívásnál ezt nem tapasztaltam, ott jól hall mindenki mindenkit.
9 ezer forintot nem biztos, hogy adnék érte most is, de 4300-at megért, így aki 15 dollárért megrendelheti és szemezget vele, szerintem az bátran tegye meg!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi