Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
válasz Bajgunar #9798 üzenetére
#9765 folytatása:
Lerázott a support annyival, hogy nyissak bootloadert vagy várjak míg kiadják a kollégáik a serverekre a frissítést vagy menjek be oda ahol vettem a telefont és ők megoldják (ahaa Telekom...).... Jah és most Snow válaszolt
Nah erre már nem írtam vissza, felesleges
huhh de lennék egyszer ott egy Xiaomi eseményen, lenne pár erős kérdésem a régió vezetőhöz, hogy a usereket miért nézik hülyének és semmibe?
@Bajgunar:
Ugyanez a helyzet nálam is, ezért neked írtam a választ, ígéret van, de azzal már tel a padlás... -
elfelejtette
veterán
-
crok
nagyúr
válasz elfelejtette #9803 üzenetére
Általában pár perc (amíg telepít pár régióspec. alkalmazást / beállítást ha volt ilyesmi) ha működik a metódus.
-
Bajgunar
aktív tag
Jó, mert 3 hsz eltűnt. S nem láttam mit írtatok....
Ki s miért törölte???Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
elfelejtette
veterán
Átállítottam Spanyolra a régiót, és a plusz pár progi szinte azonnal megjelent.
Bár a frissítés kérdéses, mert nem 13.0.4-en vagyok, csak 12.5.6-on."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Még1 kérdés:
Van Mi fiókom, de nem vagyok belépve, gondolom így is meg kellene találnia a frissítést?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
crok
nagyúr
válasz elfelejtette #9808 üzenetére
Kellene igen, de jobb ha belépsz, az a tapasztalat hogy úgy valamiért "könnyebben" ad egyébként vissza kedvező választ az OTA.. de mivel te 12.5-n ragadtál szerintem nálad már nem lesz semmi mert az beragadt.. hosszan beszéltünk itt erről régen mikor kapni kellett volna frissítést, még c.mi.com-on is írtunk, angolul - magyarul, senki le se s.*rta (mint általában).
-
elfelejtette
veterán
Most beléptem a telefonon a Mi fiókba, viszont azt látom, hogy ott a régió ugyanúgy Hungary maradt, és ott nem is tudom módosítani.
Be akartam lépni Opera böngészőben a Mi.com oldalra, hogy ott átállítsam a régiót, elküldte a rendszer az azonosításhoz a 6 számjegyű kódot a megadott e-mail címre, beírtam, erre Invalid request választ kaptam..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Bajgunar
aktív tag
Jaah. Tudom már.
Jött az idióta, friss reg-el, hogy elfelejtette a telója kódját, s szeretné lementeni a képeket. ---> hülyék meg a másik oldalon...
Ezt írtam is neki. De már nem láttam mit reagált. azok lettek törölve.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
elfelejtette
veterán
Sima betallózásos módszerrel próbálkoztam, egyiket sem engedte.
12.5.8 - Other reason
13.0.1 - Not allowed
13.0.5 - Not allowed"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #9812 üzenetére
Megpróbáltam ezt a három verziót átnevezős módszerrel is, a felülírás, és újraindítás után látszólag végigmegy a frissítés, de marad 12.5.6-on a rendszer...
Még egy 12.5.6 -> 12.5.7 blockota sem hajlandó felmenni...[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
crok
nagyúr
válasz Migiri85 #9814 üzenetére
Jaja, tegnap delutan megint tekertek a potmetereken a Google oldalan.. a Magisk topik utolso cca. 50 hozzaszolasa most errol szol, ugy nez ki megoldas epp lehet van (bar nem mukodik univerzalisan (meg?)) dehat holnap, egy het, honap, fel ev.. es tekernek megint rajta.. mis egy heten belul 2x is.......
-
paolinho
őstag
-
paolinho
őstag
Romot már találtam, de én még MiFlash-t sosem használtam. Mennyire bonyolult ezzel a telepítés, és a visszazárás?
Vagy nem is feltétlen van rá szükség? Simán csak elindítom fastbootba téve a telót a "fash_all_lock.bat" fájlt?
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz paolinho #9820 üzenetére
Gyak. katt katt finish.. 1.000.000+1 video van rola videomegosztokon de 100% van leiras a Xiaomi hivatalos forumon is. A MiFlash-t is onnan toltsd le meg a ROM-ot is, ha himihumi oldalrol is nezed akkor is ugyelj ra hogy a gyari ROM linket kapod-e. Nem is ertem miert tolti mindenki innen-onnan mikor van hivatalos letoltesi oldal.....
-
crok
nagyúr
válasz paolinho #9822 üzenetére
Ez az osszes ROM erre a keszulekre, de igen ott lesz az indonez is (IDXM) DE az neked most nem jo mert ez recovery ROM neked a MiFlash-hez fastboot ROM kell.
[link] itt a fastboot method bal oldalon, a leiras elejen lesz a MiFlash letolto link lentebb meg keresd meg az indonez fastboot ROM linket (igen, direkt linkelem csak a leirast es nem kozvetlen barmit hogy kesobb ha valaki belebotlik akkor mindig a mindenkori legfrissebb programot es ROM-ot hasznalja). -
paolinho
őstag
Eszerint a következő javítást követően már csak Magisk + PlayintegrityFix modullal lehet megoldani az NFC-s fizetést!? Na ezt még megvárom, hátha jól fog működni! De ha mégsem, akkor megy az indonéz rom fel, plusz a visszazárása a bootloadernek.
Bevallom, nem nagyon értem a Google szarakodását ezzel, de ők tudják. -
Faby
senior tag
Na, ez nem túl jó hír.
Itt jön a kérdés, mi legyen:
1. Marad a stabil eu rom, és felteszem a Magisk modult
2. Átállok a heti bétára; stabil > béta váltás lehetséges fájdalommentesen?Ha jól látom, ez kilőve, nincs béta rom.
3. Felteszek egy hivatalos romot, ami szimpatikusabb az EEA vagy GLOBAL romnál, pl Indonéz, és zárom a BL-t.
4. Marad a stabil eu rom, és nem használom fizetésre a telefont.Ki mit választ, kíváncsi vagyok.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
Xiaomi.EU ROM-okat, azok közt is a stable ROM-okat érinti (a joyeuse-nak csak az van).
A másik rész meg annyit jelent hogy nem egyszerre töltik fel a re-rebuilt stable ROM-okat hanem batch-ekben (mondjuk 5..10 ROM per nap vagy valami hasonló).. csak annyi hogy ne számítson arra most senki hogy hipphopp pikk-pakk felkerül cca. 50 ROM mert idő a rebuild és mégtöbb idő a feltöltés.. és van 50 ilyen.. -
crok
nagyúr
Kijott a Xiaomi.EU stable... szerk. nem, toroltek.. akkor varunk.. mert amugy gordulnek ki a ROM-ok es..
Kozben szuletett egy leiras az egyik Xiaomi.EU staff member-tol hogy kell feltenni a Magisk melle a PlayIntegrityFix-et [link] ugyhogy egesz biztosan raallnak erre az utra amit linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Bocs', de még mindig nem értem.
Nekem a stable ROM az stabil ROM, a nem stabil ROMok ez esetben miért vannak jobb pozícióban?
Mi a re-built ROM, újraépített ROM?Valami olyasmit értek az egészből, hogy át kell írniuk valamit a ROMokban Xiaomiéknak, mert a Google valamit átvariált megint. S most sok ROMuk van, amit érint...
De ez engem mezei felhasználót mennyiben érint, nem fizetek a telefonnal, nem rögzítek telefonhívást, stb...
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
crok
nagyúr
"a nem stabil ROMok ez esetben miért vannak jobb pozícióban?" -- mert ami a Xiaomi.EU-nál a "nem stabil" az a weekly kiadás ami ugye hetente jön ki így ha valamit belepiszkít a levesbe a Google akkor max egy hét és van build így is úgy is és lesz fix is (remélhetőleg).
A re-build az a ROM újraépítés, igen, itt a meglevő ROM-okba a patkolt framework-öt tették bele, megint, ugyanis egy ROM egy build nyilván de itt most szükség volt arra, hogy újra legenerálják a ROM-ot.
"Valami olyasmit értek az egészből, hogy át kell írniuk valamit a ROMokban Xiaomiéknak, mert a Google valamit átvariált megint." -- csak akkor ha nem gyári ROM-ot használsz, azt is csak akkor ha nem zárt a bootloader. Ez szerintem téged nem is érint egyáltalán mert se custom ROM-od se nyitott bootloader-ed nincs is, nem? Nem Xiaomi.EU ROM-ot használsz hanem még mindig a gyári ROM-ot, azt is zárt bootloader-el - nem?
"De ez engem mezei felhasználót mennyiben érint, nem fizetek a telefonnal, nem rögzítek telefonhívást, stb..." -- ahogy írtam szerintem ez spec. téged egyáltalán nem is érint, pont azért is írtam mindenhova oda hogy Xiaomi.EU ROM, Magisk, etc..
-
crok
nagyúr
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V14.0.3.0.SJZMIXM_v14-12.zip -- friss, mai build, erre már mehet fel a Magisk + PlayIntegrityFix, nálam jól működik, most nincs az hogy csak minden másodikra megy át az integrity test-en. Meglátjuk meddig
-
steele80
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
rErEaT
senior tag
Csak nálam sz*ródott el a Google Play? Azt írja nincs internete
Már töröltem a Cache-t is, újraindítottam, de nem akar életre kelni, furcsa
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
Magisk topikba is irogattál, oda írtam is hogy van PIF frissítés - v13
-
rErEaT
senior tag
-
crok
nagyúr
Csapd ki az adatait meg a frissítéseit a Play Store-nak, majd lefrissíti magát - GitHub-on van egy ugyanilyen issue (#65). Ha nem tiltottál le / nem töröltél (mondjuk debloat miatt) Google komponenst (pl. a framework-öt) és nincs más (csak a PIF) ami belepiszkáljon (tehát nincs más, mondjuk LSPosed + valami modul pl.) akkor szerintem elég csak kicsapni az adatait meg a frissítéseit a Play Store-nak, majd lefrissíti magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest