Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Tomi_Sci #32246 üzenetére
Az a firmware az nem rossz. Azt kéne megpróbálnod, hogy:
recovery-ben mount-old a /persist-et majd töröld a /persist/data/gxfp/0_0 és mindent ami alatta van
- vagy -
flash-eld a Mega tárhelyem MISC könyvtárából a Fingerprint_reset.zip-etElőtte - természetesen mint mindig - recovery-ben csinálj a /persist-ről egy mentést, biztos ami sicher.
-
aRm1n
aktív tag
válasz Tomi_Sci #32447 üzenetére
Nem volt mindig így, de az áprilisi verzióban is kilépdelt ismeretlen okokból. Elég bosszantó volt egy háromnapos túrán ezzel vacakolni, néha muszáj lett volna rálesnem a papír térkép mellett... Mi lehet az oka?
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
crok
Topikgazda
válasz Tomi_Sci #32481 üzenetére
Fudi2002 az utolsó hivatalost használja amiből igen kerek leírást is készített ( : Azt a ROM-ot itt találod.
Én MiracleDroid-ot használok, volt is a minap egy problémája vele egy felhasználónak de az pebkac lehetett mert clean install után hibátlanná vált a GPS. (Egyébként a GPS gyorsaságára / pontosságára infoért görgess lentebb a link alatti hozzászólásokhoz és láthatod hogy problémamentes: egyszintes lakóház belsejében 30+ látható műholdból 10+ használva, 3D fix 4..6 másodpercen belül 20m pontossággal, 15..16 másodperc után már 4m pontossággal - annyi, hogy a helymegatározás nagy pontosságra van állítva, úgyhogy AGPS-t és cellainfot is használ plusz én kézzel szinkronizálom a belső órát nem a cellahálóról automatikusan meg szokásom havonta legalább egyszer meg ROM váltáskor mindenképp kalibrálni az iránytűt).
-
fudi2002
veterán
válasz Tomi_Sci #32483 üzenetére
Én az 1 nappal ezelőtti (18.-ait raktam fel) azzal nincs gond. Bár akkuidőről még nem tudok érdemben nyilatkozni, nem rossz ahogy nézem. Itt a régieket is megtalálod.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs