Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayrton
tag
Sziasztok! egy kis help kellene... amikor hivok valakit, fülemhez teszem elsötétül, ez idáig nem gond, de ha elemelem a fülemtöl végig sötét marad
azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help ! 
Másik dolog,ami annyira nem géz, hogy ujrainditásnál a miui regisztrálni akarja a két sim kártyámat, ami nem sikerül .. ettöl függetlenül ez nem befolyásol semmit..
harmadik dolog, hogy vodafone red-em van, 4g eléréssel. azonban "csak" hspa+ a maximum amit produkálni tud.. debrecenben eddig mindenhol van voda 4g bármilyen más teloval.
note pro- multi legfrissebb van .
előre is köszönöm a segitségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- Minimal Phone (Onyx) 8/256
- Samsung Galaxy S25 Ultra + Galaxy Watch 5 Pro 10/10 állapot csere is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Licencek
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azaz nem tudom én megszakitani a hivást. ez azért is rossz például mert ha nem veszi fel az illetö, akkor totál sötét marad , semmilyen gombra nem reagál!! ma 3-szor kellett ujra inditani a telot. ha valaki felveszi, beszélünk, szintén ezalatt sötét marad. ha a másik fél leteszi a telefonját, akkor világosodik ki az enyém.. ez szintén kellemetlen.. szóval help !