- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchellow
tag
válasz
Milestone2 #1537 üzenetére
ha törlöm az app adatait, akkor a karperecről fogja szinkronizálni, ott meg nem tudjuk mennyit tud eltárolni, vagy igen? vagy felhőből állítja vissza?
-
marchellow
tag
válasz
Milestone2 #1525 üzenetére
nálam a legújabb el se indul (oneplus one). indítás után egyből kilép. visszaraktam az előzőt, az jó. amúgy akik ezt a tweakelt verziót heggesztik, róluk lehet valamit tudni? van valami közül a xiaomihoz?
-
marchellow
tag
közben akkor rájöttem hogy ez a fórumos .apk nem fork, hanem nightly, lévén a forrást nem eresztette el a xiaomi.
más is dupla rezgést kap értesítéseknél? az első mindig egy bejövő hívás és a második tartozik az adott app-hoz amiről ténylegesen szeretnék értesülni. -
marchellow
tag
Üdv,
Az enyém is megjött.
Oneplus One-nal használom, felraktam a playstoreból hozzá Mi Band appot, viszont az értesítésekre nem rezeg, csak a hívásokra. Settingsben be van nyomva hogy küldje az értesítéseket is, de mégsem kapom.
Mi a trükk?Köszi!
-
marchellow
tag
válasz
petipetya #1008 üzenetére
köszi a választ! úgy értettem hogy van-e a bandon valami bluetooth on/off kapcsoló, amivel ténylegesen le lehet lőni a bluetooth-t. mert ha nincs akkor gondolom állandóan mennie kell valami csatornának ahol figyeli a jelet hogy kell-e kapcsolódnia a telefonhoz vagy sem. rosszul gondolom? nekem az lenne a fontos ha tudna totál passzívan rögzíteni adatokat, miközben nem bocsát ki semmilyen rádiójelet.
-
marchellow
tag
üdv,
lenne pár kérdésem a banddal kapcsolatban:
- ki lehet kapcsolni rajta a bluetooth-t? úgy értem képes szimplán passzív adatgyűjtésre alvás/giro/stb, úgy hogy teljesen le van lőve rajta a bluetooth és majd csak szinkronizálásnál kapcsolom be?
- volt ez valaha 13 dollár? mindenhol 20+ környékén látom, itthon persze még durvább 40-50 USD, de ezen persze nem lepődöm meg.
- létezik hozzá hivatalos API ?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest