Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
válasz
grafnet #15246 üzenetére
Hát talán majd a 4 ben bele tesznek egy szenzort, hogy tudja ezt már automatikusan is ...
Esetleg még egy ébresztő funkciót az alvás mélységéhez mérten, tehát pl 30 perces intervallumban akkor keltsen fel amikor nem alszol olyan mélyenTelefonra is van ilyen aplikáció, de akkor nem kell, hogy a fejed mellet legyen a telefon elég lenne az óra.
-
grafnet
veterán
válasz
Real_Necro #15245 üzenetére
A személyes tapasztalat is ez.
-
csigasfiu
csendes tag
Tavaly szeptember óta van Xiaomi Mi Band 2 aktivitásmérőm, eddig meg voltam vele elégedve. Azóta szinte le sem vettem a kezemről, 40-50 napokat bírta az akkumulátora stb. Most viszont nyáron valószínűleg beázott, mert néha megjelentek páracseppek a kijelző belsejében. Ezek azóta eltűntek, viszont a kijelző fényéreje felére esett vissza, és folyamatosan halványodik, illetve az akkumulátor teljesítménye is 1,5-2 hétre csökkent úgy, hogy a az utolsó 25%-ot kb 2-3 óra alatt veszíti el.
Szerintetek kuka, vagy van remény a megmentésére?
-
gigollo
tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, nektek a mi fit szinkronizálja a távolsági adatokat iphone health alkamazásba?
Mi band 3 ról van szó
Köszi -
Iginotus
addikt
Mi Band 2 valahogy meg lehet oldani vele, hogy a hét napjait magyarul írja ki?
-
havri1
félisten
válasz
grafnet #15233 üzenetére
1-es verziónál addig, ameddig a karkötő egy fiókhoz párosítva van, másikhoz nem engedi. Ha UA fiókkal lépsz be az új telefonba, simán kéne csatlakozni, csatlakozik is. Egész egyszerűen a fiókban tárolja a karkötő azonosítóját.
2-esnél nem próbáltam még, csak gyanítom, ugyanez.Óránál más, ott lehet resetelni. Elvileg.
-
tibsi12
újonc
Sziasztok!
Nyaralás alatt a tengerben ráléptem egy szerintem Band 2-re. Elsőre megörültem, de inkább megkérdeztem a salvataggiot (life guard) hogy mi a teendőm. Furcsán nézett rám, mondta, hogy nála ne hagyjam, adjam le a camping recepción. Még működött. Leadtam azzal, hogy ha nem jelentkeznek akkor enyém lehet. Remélem nem vettek meg érte, de reménykedtem, hogy nem jön érte senki. Így is lett.
Most azonban tanácstalan vagyok. Vagy Mi Band, vagy 2.
Van értelme szöszölnöm vele? Tudom valahogy párosítani telefonhoz? Nem vagyok egy nagy fit guru, de szoktam azért mozogni, biciklizni, de nem költöttem volna ilyen eszközre. Most már azonban kicsit kíváncsi vagyok.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
tom570
aktív tag
válasz
zolikaDB #15228 üzenetére
Lassan 2 hete használom a Mi Band 2 karkötőt. Naponta legalább 1 órát tekerek szobakerékpáron amin van beépített pulzusmérő. A Karkötő és a canga kb minden ötödiket egyformán méri, amit nem ott az eltérés 1-3 pulzusszám szokott lenni max, bár tekerés közben nem pont állandó a pulzusom. Tehát a Mi Band mért pl 115 addig a bringa 117 pulzusszámot.
Természetesen a szobakerékpár sem orvosi hitelesített mérőeszközt használ (KettlerLotus 509)
A karkötőn beállítottam automatikusan 2 óránkénti mérést és az is 90%-ban hihető adatokat ment el.
Szóval szerintem nem pontatlanabb mint más hasonló szerkezetek. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Felesegemnek van egy pulzusmeros karoraja, kulso egyseggel, amit mell ala kell tenni.
Csak sporthoz hasznalja, viszont gyakran lemerulnek a CR2032-es gombelemek... A kulsoben egyszeru cserelni, de a karoraban nyilvan nem, oda muszereszcsavarhuzo kell stb.Ki tudna-e valtani a fenti cuccot egy Mi Band 2?
Csak egyszerubb feltenni USB-re es tolteni, mint kajtatni gombelemet, szetszedni, cserelni, kinlodozni.Azert kell ilyen eszkoz, mert pulzus alapjan sportol.
Szoval ez az otlet az en fejembol pattant ki, aztan gondoltam, rakerdezek!
Azt magam sem tudom, hogy a karora pontosan mer-e, mert nem hasonlitottuk ossze soha semmi massal.
-
tom570
aktív tag
válasz
csonka #15225 üzenetére
Egy Honor 4c-nél oda kell figyelni az energiatakarékosságra
Egy mai példa: délelőtt fűnyírásnál a telefon nem volt nálam, mivel nagy a terület. A Bt valszeg nem találta a karkötőt. kb kettő óra munka után 94%-ról 77-re esett a töltöttség. Azóta folyamatosan lógnak egymáson és szintén 2 óra elteltével most 69% plusz nyomkodtam is valamennyit a telót. Szóval ha tudom, hogy a kettő kütyü huzamosabb ideig hatótávon kívül lesz, akkor célszerűbb kikapcsolnom a bluetooth-t a telefonon!
-
tom570
aktív tag
válasz
grafnet #15223 üzenetére
Köszönöm a választ. Gondoltam, hogy van valami kompatibilitási anomália. A telcsit ezért nem cserélném le(ahhoz nagyon kis megbízható készülék)
Viszont ha nem kapcsolom ki a Bt a telón akkor hosszabb idő után is csatlakoznak egymáshoz amikor újra hatótávba kerülnek egymással. -
tom570
aktív tag
Sziasztok! Egy Mi Band 2 tulaja lettem és szeretnék kérdezni pár dolgot.
Az ajánlott Mi Fit alkalmazás nem látja a karkötőt (Honor 4c telefon). A fórumot olvasgatva kipróbáltam a lehetőségeket, de nem jártam sikerrel. Az ilyen esetben ajánlott másik app a Notify & Fitness for Mi Band szerencsére már segített csatlakozni, bár ha a telefonon kikapcsolom a Bt-t akkor hosszabb idő után már nagyon nehéz ismételten megtalálniuk egymást, ilyenkor kilép, memória tisztítás, engedély megvonás-megadás, akár telefon ki-be kapcsolás stb. Szóval a kérdéseim ezekkel kapcsolatosak: érdemes még a Mi Fit-tel próbálkozni vagy a másik app sem rosszabb? A Notify app-nál hogyan lehet könnyebb,gyorsabb csatlakozást elérni? Érdemes ennél a pro verziót megvásárolni? -
havri1
félisten
válasz
vitezlejszlo #15218 üzenetére
Belepattan rendesen a bölcsőbe?
Izomból nyomd bele. -
grafnet
veterán
válasz
spiderpig820 #15217 üzenetére
Igen.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Ma jött meg a Band 3, azonban problémám van vele... Nem tölt. Próbáltam többféle töltőre, laptopra dugni, de semmi, már teljesen le is merült. 15%-on volt, aztán a perces pulzus mérés megölte 1 óra alatt...
Közbe már próbáltam tölteni, de semmi. Megmértem a kábelt, azon kijön a +5V. Próbáltam az érintkezőket megtakarítani, de nem segített....
Banggood-os, már írtam nekik, csak amíg megjön a válasz érdeklődöm, más nem futott még bele ilyen problémába?
Köszi
laca
-
Xiaomi Mi Band 3 alkalmazásban pontokkal 20,77$!
-
szabacsik
őstag
1S hez kapni szíjat bárhol ami nem kína? Nem szeretnék egy hónapot várni és elszakadt.
-
gigollo
tag
Sziasztok,
Olvastam hogy az uj mi band 3 nfc chippel jön, és érdekelne, hogy szerintetek magyarországon lehet majd fizetni vele? -
Ágnes0612
újonc
Sziasztok!
Megkérdezem itt is, hátha kapok valami tippet
2 napja jött egy frissítés a telefonomra (Huawei P9 lite - 2017), EMUI 8.0.0 lett rajta.
A Mi Band előtte hiba nélkül ment, amit beállítottam, mindenre rezgett. Most semmi... Messenger, Viber, hívás és sms van beállítva, de semmire nem reagál. Appon (Mi Fit) belüli ébresztésre rezeg, lépést, pulzust méri, szinkronizálja.
Először bontottam a szinkronizálást. Semmi. Utána töröltem az appot. Visszaraktam, nagy nehezen (2. próbálkozásra) újra szinkronizálva lettek, de még mindig semmi...
Valaki tudna valami okosat mondani?
Ezen kívül más bajom is van a frissítés óta, de az nem ide illik, azt leírtam a telefonosba
Köszi! -
gigollo
tag
Sziasztok,
Van egy mi band 2-őm és egy olyan problémám lenne, hogy ios 11.4.1 en. Mi band 2 vel nem kapok sem email notificationt se facebook messengert. Szerintetek hardwares vagy softwares a probléma? Valaki esetleg tud rá megoldást? Unpair, alkalmazás törlés reinstall megvolt, notification ki-be kapcsolás is. Telefonon provacyba engedélyezve van a mi fit, de semmi, még telefon restart is volt.
Köszi a válaszokat -
Upo
addikt
válasz
orso0355 #15203 üzenetére
Az hiába tiszta, a rugós pogo pinek belsejében szokott elgyengülni az érintkezés, nekem is mindig ezt csinálja. Egy kis lapos csavarhúzóval vagy körömreszelő végével meg lehet nyomkodni a rugós tüskéket. De nem csak úgy simán irányban, hanem kicsit oldalra nekifeszítve a belső pöcköt a külső hüvelynek. Körben úgy, hogy a külső rész "vakargassa körbe" végig a belső rugós pöcköt. Ekkor a belsejében is helyreáll az érintkezés, neekm az összes band töltőfejen (van vagy 3-4) azonnal megindul tőle a töltés.
Csináltam gyorsan egy ábrát, a piros nyíl irányában folyamatosan feszíteni kell, és közben megnyomkodni jópárszor a kék nyíl irányában befelé. És ezt megismételni körben 360 fokban minden irányból nyomva, ekkor körbe lesz jól kapargatva belül a szerkezet.
-
orso0355
őstag
válasz
grafnet #15201 üzenetére
Természetesen PC-n próbálom tölteni mindig, de már mindent kipróbáltam. Itt a melóban van nagyjából 30 gép, kb végigmentem az összesen
havri1
Az érintkezők tiszták, mindig megtisztítom, a helyén van minden, mint eddig mindig (két éve nyúzom). És most nem tölt - megint, ugyanúgy, mint egy hónapja. Csak akkor egyszercsak MÉGIS töltött
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest