Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
-
Game-over
aktív tag
Elvileg ami Mi Home appon van eszköz, azt mind látja a router is, úgyhogy szerintem ki tudná váltani a Gateway-t (de lehet hogy nem, nem próbáltam).
Azzal tisztában vagyok hogy a Mi Home app is küld adatokat, de nem minden adatot ami átmegy a routeren, max hogy mikor kapcsoltam fel az izzókat.
Az új fw-t már felraktam, ezzel nincs gond, csak azt szerettem volna megtudni, hogy meg lehet-e különböztetni a Mi Wifi-s kínai verziót az a nélküli verziótól valahogy a webes felületen (csak hogy biztosan jót raktam-e fel).
-
dynax
tag
akkor csak a passwd parancs kellett volna ? tehát ha be tudnék lépni a puttya-l beirom hogy "passwd 12345" , nem kell semmi zárojel vagy valami ?
mondjuk nem tudok belépni se
felmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Melyik tápegységet vegyem?
- Peugeot, Citroën topik
- Apple MacBook
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
felmentem a https://www.oxygen7.cn/miwifi/ -re és ott beütöm az sn részt ami a routerben van ,kiad egy kodot de azzal nemtudok belépni már az ssh-val szoval itt már valami nem jo sajna
trance89