- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
Elvileg ami Mi Home appon van eszköz, azt mind látja a router is, úgyhogy szerintem ki tudná váltani a Gateway-t (de lehet hogy nem, nem próbáltam).
Azzal tisztában vagyok hogy a Mi Home app is küld adatokat, de nem minden adatot ami átmegy a routeren, max hogy mikor kapcsoltam fel az izzókat.
Az új fw-t már felraktam, ezzel nincs gond, csak azt szerettem volna megtudni, hogy meg lehet-e különböztetni a Mi Wifi-s kínai verziót az a nélküli verziótól valahogy a webes felületen (csak hogy biztosan jót raktam-e fel).
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete vásároltam én is egy AX3600-as routert (impulzusvásárlásként, van itthon pár Xiaomi okosotthon eszközöm, gondoltam akkor 2 in1 ki is váltja a központi hub-ot a router).
Sajnos a beüzelemésig csak most hétvégén jutottam el, és szomorúan tapasztaltam az itt leírtakat, hogy fw csere szükséges ahhoz, hogy ne küldözgessen a routert minden adatot haza....Nem is az fw csere a gond, hanem hogy akkor a router AIoT és a részletes wifi beállításai mind kilőve ha nem MI Wifi/Home kompatibilis firmware-t teszek fel? Eddig szerettem a Xiaomit, de ez most nagy csalódás
A kérdésem az lenne, hogy az összefoglaló alapján (
) feltettem a "1.1.19+SSH+txpwr" fw-t, de ugyanúgy ki-be tudom kapcsolni az AIoT funkciót a weben. Ez így jó? Vagy valahol le tudom ellenőrizni hogy ez a MI nélküli fw?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest