- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
válasz
#76519680 #862 üzenetére
Szia,
Neked hány napig állt Feucht-ban? Nekem 13-a pénteken ért oda.
A másikat (ax1800) spanyolból még el sem indították, holott azt írták 7 napos szállítás, illetve 24 órás indítás. Ehhez képest a múlt héten csütörtökön rendeltem és még el sem indult.
Rákérdeztem azt írták majd ezen a héten küldik, de hogy mikor az még nem ismert -
Norby-007
tag
válasz
#76519680 #862 üzenetére
Örülök neki! Azóta már nekem is úton van, tegnap rendeltem kerek 32 guriga volt. Nekem is DE van a track számában. Ma pedig megleptem hozzá magam egy ax1800-al is hogy meshbe tudjam majd kapcsolni. Az elvileg spanyolból fog jönni. Az 17.5 ezer volt.
Nekem még ki kell találnom valami Switchet közéjük mert kevés a 3 port, ráadásul a központi nyomtató miatt a tenda routert is meg kéne tartani, pedig azt anyámnak akartam adni. Van rá megoldás, hogy usb port nélkül valamivel tudják kialakitani nyomtatást központilag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest