- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kergeboci #32 üzenetére
A játék, 2,5 óra. Rettentően kreatív, a séta szimulátor jellege ellenére is változatos. Minden történet más-más vizuális stílusban, fogjuk rá, más más játékmenettel bír, melyet ötletes módon ágyaz be a megtalálandó levelekbe, képregénybe, verses papírra, és sok egyéb spoileres irományba.
Igazán egyedi élmény, nem egy könnyed történet, sőt, de mélységesen meg tud ragadni. Nincs külön topikja, úgyhogy én most itt ajánlom. És nagyon nagyon ajánlom.
És most megyek, és bekuporodom egy párna, takaró, bármi alá, lehetőleg nem álmodni .. sok sikert hozzá.
-
...
mikor már kiismered ezt a játékot
..
és ott ülsz a fürdőkádban..
..
(vagy előtte a hintán, képregényben, .. )
tudtam hogy ez a játék ilyen lesz, fel voltam rá készülve.. de akkor is..
fél úton lehetek, és csak remélem lesz valami feloldozás mert különben nem lesz ebből pihentető alvás, szép álmokkal -
cskamacska
addikt
válasz
Mrpingvan #24 üzenetére
Nincs is még mit venni, van talán egy tucat játék a boltban, felét meg is lehet venni.
Pont ezért osztogatnak, hogy később ne vedd észre hogy fosztogatnak.
Most épp azon vannak hogy minél több fiók legyen, minél több emberhez jussanak el. Ha meg lesz párszor tíz milla, akkor a kiadók simán rájuk szakajtják a portfóliójukat.Nem szívem csücske a bolt a zsebből vásárolgatott exkluzívaival, de az értetlen szomszéd tehene hozzáállást nem szeretem. Ha másra nem is lesz jó a projekt, talán a Steam kap akkora pofont hogy észhez tér, letakarítja a szemetet a boltjából, és nem lesz belőle (még jobban) PC-s Android Market.
-
Dvix
senior tag
Fene egye meg én meg nem figyeltem és lemardtam 2 ilyen jó játékról
Fogalmama se volt h megnyílt a store!
-
GodGamer5
addikt
Köszi!
-
Mrpingvan
tag
De azért nem mindegy az, hogy csak fent van valakinek, vagy állandóan használja/vesz róla/...
Mert ha valakinek csak fent van, de nem vesz róla semmit, az az Epic Store-nak semmi plusz, sőt egy nagyon kicsit mínusz is, mert fent kell tartania a kapcsolatot, meg blablabla, de mondjuk az elenyésző. Még ha meg is vesz 1-2 játékot, az is semmi, a 30 ingyeneshez képest. Szóval várom, hogy mikor fog "csődbe menni" az egész. -
scdlsc
senior tag
Ezt most találtam.
To launch the game DRM free from your Steam library, simply add it as a non-steam game, go to the launch parameters in the game properties and add this line "-EpicPortal" without the ". You can now launch the game completely DRM free. Works with Subnautica aswell. -
edward2
addikt
válasz
laceszgamer #19 üzenetére
20-30ból azért gyanítom lesz 2-3 amit szeretsz és már csak azért fent lesz a store. Aztán jön 1-2 exkluzív cím pl. ubisofttól és máris csomó embernek fent lesz a store.
-
SwaZy1337
tag
válasz
laceszgamer #19 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van (csak, hogy én is hozzászóljak ehhez a diskurzushoz) de nekem eddig 3-ból 3 olyan, ami király, érdekelt eddig is és most végre így megvan.
Azt nem hiszem, hogy csak olyan kategóriás játékokat dobnának így ingyen, ami semmit nem ér, mivel akkor ha törli az ember a launchert,, csökken a leendő vásárlókör is.
-
laceszgamer
addikt
Csak ha épp az a 20-30 játék olyan, hogy amúgy az életbe nem játszana vele az ember, akkor nem fogja csak azért fenn hagyni, mert ott van annyi játék. Amúgy meg 20-30 játékot Steamen is simán be lehet húzni évente ilyen olyan giveaway-k, akciók és hasonlók kapcsán. Szóval azért nem olyan példa nélküli dolog az ingyen játék a Subnautica valóban egy komolyabb darab, de valószínűleg nem nagyon lesz több ahhoz hasonló, és egyre inkább jönnek azok a kategóriásak amikre azt mondja az ember, na még egy sor a listában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tölthető a játék.
-
30z.Samu
titán
Érdekes...ez olyasmi lehet, mint az Unravel? Mármint arra gondolok, hogy emlékekből "táplálkozik".
-
SwaZy1337
tag
Nem néz ki rosszan ka játék!
Az asszonykám, már rá is repült, 10-én tuti övé lesz a gép.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Cseréltem.
-
enginev3.0
félisten
Videó nem elérhető
-
maputo
tag
válasz
laceszgamer #6 üzenetére
Nem biztos, hogy csak B kategóriásak fognak jönni.
Már az is elég sokba kerülhet, hogy egy átlagos fejlesztőt (= akinek a többség inkább nem veszi meg a játékát, minthogy a megszokott helyén kívül vegye meg) meggyőzzenek, hogy exkluzívan náluk jelenjen meg a játék.
A store számára az idei év nem a profit termelésről szól, hanem az építkezésről. A Fortnite bevételéből meg tudnak elég pénzt beleölni. -
laceszgamer
addikt
Azért érezhető volt, hogy a Subnautica nem véletlen volt az első... Innentől valszeg sorban jönnek a jó, de már ingyen vagy fillérekért osztogatott, és a B kategóriás játékok.
-
saelin
veterán
Kéthetente lesznek rajta ingyenesen beszerezhető játékok vagy mi? Így hamar nem lesz mit eladniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest