Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
És akkor jönnék most én, mert itt is volt meglepi.
Tegnap este semmi jó nem volt a tévében, ágyba kerültünk fél 9 körül, na mondom előveszem a yoga notit, amúgyis havi 1x van bekapcsolva, ez melózós gép, viszem magammal, ha mennem kell, tehát nem itthon használom. Cseréltem benne ramot, kétsávos wifi kártyát, nem rossz kis szerkezet.Bekapcsolom, elindítok egy youtube- zenét, 1 perc után megakad, a kép közepén teker... Mi a bánat. Mérek sebességet, 135Mbit. Annyi elég kell legyen. Megint elindítom, megakad. Fellépek a padláson felrakott airlive routerre, azzal stabil 2 mbit, de nem akad a youtube. Mi a franc van???
Na kérem szépen, a router először látta az eszközt, és tuti, hogy ilyenkor próbálgatja, ez vagy a beamforming funkció része, vagy más, de végigtesztelhette, mit tud, mit nem... Egyszer csak fogta magát, fellépett 5GHz-re, és onnantól minden jó volt, mértem 350Mbit körül is, ami a 433-as sebességrátához képest rendben van...
Szóval nem mindig van az, hogy xar a router.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
trance89