Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Szerintem az AX3600 tekinteteben mar eleg hasznalhatora sikeredett a stabil.
Ha nem szeretned megvarni a .1, .2, ... szerviz kiadasokat, akkor hasznald a 23.05-SNAPSHOT kiadasokat! Bar a kesoi csomagforditas ezt is erinti.Az AX3600 eleteben szerintem egyelore az ath11k-firmware csomag frissitese a legfontosabb. Ellenben az uj verzio nem biztos, hogy jobb is!
A SNAPSHOT-ban mindig az ujat fogod megkapni, a 23.05-SNAPSHOT-ban pedig (legkesobb az uj point release elott) a mar eddig bizonyitottat.
Szerencsere ezek a fajlok kezzel is frissithetoek - csak be kell masolni a megfelelo konyvtarba es ujrainditani a routert. Igy "magad is frissitheted".A nemzetkozi forumon van egy topik, amit erdemes kovetni: Ath11k possible firmware bug - traffic interruptions when a client disconnects from WLAN
En csak azert vagyok SNAPSHOT-on, mert at lett keresztelve "ipq807x/generic"-rol "qualcommax/ipq807x"-ra es fene lusta vagyok megegyszer atterni.
A mindennapos frissites helyett en inkabb az kommit tortenet olvasasanak a hive vagyok (na meg az "auc -c"-nek).
Aztan ha van valami erdekes, akkor mehet a frissites ... de meg igy is folyton jelen van, amit dchard is irt: turelem - kesnek a csomagok, kesik az imagebuilder kesik az auc.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
trance89