Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Pont ilyen problemam volt, pont az AX3600 + OpenWrt parosbol MESH kornyezetben. Aztan egyszercsak megszunt.
Szerintem az SSL implementaciok (OpenSSL, mbedTLS, WolfSSL) csereberelesetol gyogyult meg, de igazabol nem tudom, mert azota az OpenWrt trunk is atallt WolfSSL-rol mbedTLS-re.
-
Rick4
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Én elég régóta openwrt-vel használom, itthonról dolgozunk, jellemzően 10-től este 10-ig folyamatos a munka, mindig pötyögni kell, ha bármiféle anomália lenne, már kivettem volna a helyéről, mert itt ez nem fér bele. De megmondom őszintén, már amikor megvettem a legelsőt, akkor is rácsodálkoztam, hogy egyik év augusztusban bedugtam, és következő év áprilisában költöztünk, és a kettő között az égvilágon semmi se volt. Aztán már itt lakunk két éve, és itt se történik semmi, megy bármikor.
Tehát ha valami van, akkor az nem ez a router lesz, egész biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89