Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
AX3600-asom van nekem is, igaz, sosem volt fent a robimarko féle openwrt rajta, de már egy ideje fent van a hivatalos, és a software flow offload mindig be volt kapcsolva. Az általad írt nyűgről én még nem hallottam, és nem is tapasztaltam sosem, hibátlanul, gyorsan megy minden, pedig volt rajta adblock is, amit néha úgy megtömtem listával, hogy OOM hiba lett, de akkor sem volt semmi.
Melyik volt az a bővítmény, legalább más ne fusson bele... -
dchard
veterán
Ezeket hol olvasod? Nálam PPPoE+SW offload és tökéletesen működik minden. Nem érzékelem, hogy bármi is lassú lenne: ha rányomok egy URL-re, rögtön ott a tartalom.
Ami valóban vacak, azok az Európán kívüli taralmak, de hát az sajnos a Digi nemzetközi iránya... Akár YT-nél is látszik, hogy ha olyan tartalmat akarsz nézni, ami mondjuk Új zélandi, vagy Ausztrál (értsd: nincs becache-elve valamelyik EU-s szerveren) az gyatra szar, főleg ha mondjuk 2x-es lejátszási sebességgel néznéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89