- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
AX3600-asom van nekem is, igaz, sosem volt fent a robimarko féle openwrt rajta, de már egy ideje fent van a hivatalos, és a software flow offload mindig be volt kapcsolva. Az általad írt nyűgről én még nem hallottam, és nem is tapasztaltam sosem, hibátlanul, gyorsan megy minden, pedig volt rajta adblock is, amit néha úgy megtömtem listával, hogy OOM hiba lett, de akkor sem volt semmi.
Melyik volt az a bővítmény, legalább más ne fusson bele... -
dchard
veterán
Ezeket hol olvasod? Nálam PPPoE+SW offload és tökéletesen működik minden. Nem érzékelem, hogy bármi is lassú lenne: ha rányomok egy URL-re, rögtön ott a tartalom.
Ami valóban vacak, azok az Európán kívüli taralmak, de hát az sajnos a Digi nemzetközi iránya... Akár YT-nél is látszik, hogy ha olyan tartalmat akarsz nézni, ami mondjuk Új zélandi, vagy Ausztrál (értsd: nincs becache-elve valamelyik EU-s szerveren) az gyatra szar, főleg ha mondjuk 2x-es lejátszási sebességgel néznéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest