- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
AX3600-asom van nekem is, igaz, sosem volt fent a robimarko féle openwrt rajta, de már egy ideje fent van a hivatalos, és a software flow offload mindig be volt kapcsolva. Az általad írt nyűgről én még nem hallottam, és nem is tapasztaltam sosem, hibátlanul, gyorsan megy minden, pedig volt rajta adblock is, amit néha úgy megtömtem listával, hogy OOM hiba lett, de akkor sem volt semmi.
Melyik volt az a bővítmény, legalább más ne fusson bele... -
dchard
veterán
Ezeket hol olvasod? Nálam PPPoE+SW offload és tökéletesen működik minden. Nem érzékelem, hogy bármi is lassú lenne: ha rányomok egy URL-re, rögtön ott a tartalom.
Ami valóban vacak, azok az Európán kívüli taralmak, de hát az sajnos a Digi nemzetközi iránya... Akár YT-nél is látszik, hogy ha olyan tartalmat akarsz nézni, ami mondjuk Új zélandi, vagy Ausztrál (értsd: nincs becache-elve valamelyik EU-s szerveren) az gyatra szar, főleg ha mondjuk 2x-es lejátszási sebességgel néznéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest