Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86
üzenetére
Sok esetben paneles környéken ez okozza az alap problémát, és szabad csati híján nem is lesz soha nagy hatótáv és gyors sebesség.
trance89: Én meg pont beraktam valamelyik nap, hogy mennyit ment még a kábeles nettel, nem tudom, mi lehet a különbség, a router és a telefon is ugyanaz... [link]
Azt meg végképp nem értem, hogy ugyanúgy 1200/1200-as linksebességnél mi a francért tud most a telefon 650Mbit-et... Mi volt 2021 augusztusában a routerrel, és a telefonnal, ami most nincs, vagy megváltozott?
Vissza kellene tennem a sima kínait, de a webes felrakás után azt kaptam vissza, amiben tudok mW-ot meg dB-t is állítani, szóval vagy nem is frissült, vagy ez az, ami már az újabb, és benne van? Az eredeti kínai kellene, amivel megvettem a routert...
Mivel a telekomos eszközzel tudtam 900 körül mérni, valószínű nem a telefonal lesz a gond, hanem a routerrel, és azzal a szofttal, ami most fent van. Próbára feltenném a gyári kínai szoftot, amikkel kijöttek ezek, azt tudni, hol érhető el? Nyomjak full resetet is? Mehet böngészőből is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89