- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Szia,
Jol ertem, hogy nalad restartolt az AX3600 ?
Merthogy nalam is most ez a problema. kb. 3 evig mehetett minden kulonosebb gond nelkul, de mostansag random eldobja mindket wifi savot, sot az uptime szerint meg restartol is mind2 router. A node-on ilyenkor sargan vilagit a felso led.
Tapot mar csereltem, de nem segitett. Annyi valtozas tortent, hog uj telo lett itthon, de azert az durva lenne, hogy e miatt restartol a router.
Nalad lett valmai megoldas ? Lassan ott tartok, hogy nem erdekel a kimeno teljesitmeny, kibaxom az ablakon az egesz kinai csodat es veszek valami ertelmesebb markat.
Odaig jutottam, hogy levettem 160Mhz-rol 80Mhz-re a savszelt es igy nem restartol, de a wifi halozaton igy is megszunik a net idorol idore kb. 1 percre.
A wifi halozat meg lathato, de a ping mar nem megy. -
Atish19
őstag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Ugyan nem Xiaomi router (Asus), de Oneplus telefon szivatott engem is nem régiben. Nálam ha felment a 2.4Ghz sávra azon a sávon megszűnt az internet hozzáférés. 5Ghz-en semmi gond nem volt. Alaphelyzetbe állítottam a telefon hálózati beállításait és azóta nincs ilyen jellegű probléma. (Android 12 szintén)
-
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Új fejlemény.
Fiamék routerével nincs semmi problémája, Xiaomi 3 talán.
Ma jött egy Honor 3 wifi 6 router, gondoltam kipróbálom ezzel sincs gondja a telefonnak.
Nem értem mi lehet a probléma, AX3600-ra felraktam a kipucolt Kínai fw-t. Semmi változás.Bármi ötlet, hogy mi lehet a gond?
Amint a telefon felmegy 5Ghr-re, 5mp és levágja a routert. 2,4-en használva az Amazfit óra hülyül meg, és álladóan lecsatlakozik a telefonról.
Telefonon is volt bt, wifi reset. -
gabikiraly2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- LTE frekvenciák
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged