- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A meglévő fióomhoz van egy meglévő router, augusztus óta elégedetten használtam, most elköltöztem, és ennek megfelelően átneveztem, majd tegnap este szerettem volna kapcsolódni hozzá a miwifi alkalmazással. Nem ment, azóta se megy, a te féléd se megy. Visszaállítv az előző nevet szintén nem történik semmi. Ennek mit ártsak? kiléptem, beléptem, letöröltem, újratelepítettem, de semmi. Nem mintha kellene, mert egyszer beállítom, és nincs mit csinálni rajta, de ha már van, csak jó lenne, ha működne.
-
Bandi67
csendes tag
Szia!
Közben valahogy mégis sikerült az angol verziónak bejönnie (nem tudom hogy)
Így már lett fiókom. Holnap érkezik az AX3600 és végre beüzemelhetem.
Még egy kérdés:
Korábban ezt írtátok: "Telekomos eszközben bekapcsolod a PPOE PASSTROUGH módot (internet beállításokban)"Hogyan férek hozzá a Telekomos eszközhöz, hogy a passtrough-t be tudjam állítani rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest