Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
A sima fw update nem törli a beállításokat tároló NVRAM-ot, se routernél, se PC-alaplapnál se sehol máshol.
Azért szokták mégis javasolni, mert a frissített fw esetleg már máshogy kezel bizonyos beállításokat és nehogy emiatt az első, update utáni indulás nehézségekbe ütközzön. De ez ritka, nem is szokta senki sem törölni a beállításokat (factory reset) fw update előtt.
Éppen ezért lehet megcsinálni, hogy update után minden megy tovább.Nekem globál verzióm volt. Ebből csináltam CN-verziót (bdata partíció, ssh bekapcs stb.) és utána visszaírtam a globál fw-t.
Akinek eleve CN van, annak egy lépés kimarad, azaz csak feldobja a globál fw-t és minden megy tovább, miközben marad a CN adóteljesítmény."Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
-
dchard
veterán
OWRT-n írták, hogy az INT-re való átállás után kellett régiót állítani NVRAM-ban (bootloader-ből), hogy visszakapják az 1000mW-ot, de lehetett user error is. Az enyémből csak kínai verzió van egyelőre, ami 30 és 33dBm-et ír 2.4 és 5GHz-re, ami nyilván nonszensz, mert az erősítők fiizikailag nem tudnak ennyit kinyomni.
IPQ8074 oldalon az elmúlt egy hónapban nem volt semmi előrelépés sajnos. Ahogy nézem a fiúk a 8064 NSS-sel vannak elfoglalva. November óta van egyébként saját példánya a két releváns dev-nek ebből a típusból.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest