- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Én nem értek hozzá, egy fw-t be tudok tallózni, még egy ssh-s parancssor is megy, de kb ennyi. Ezért is kérdem, mit kellett volna, vagy mit nem csinálni, mert eddig arról volt szó, hogy a kínai az international fw-rel a legtutibb választás. Összehasonlítási alapom sincs, mert hasít a net wifin is, így is a legalsó állásban vannak a wifi kapcsolók.
-
DonJoee
tag
Én sem állítottam semmit. Felraktam a régi kínai fw-t, hogy legyen SSH-m, utána a partíciók átírása jött, utána simán visszaírtam a globál fw-t, sőt, az országot Hungary-re raktam és így is maradt (illetve lett) a 30 dBm max. mindkét sávon. Jelenleg nekem 2.4-en elég a Low, 5G-n van Standard-re állítva. Tehát nem is használom ki a maxot, mert minek?
Mondjuk az kissé aggasztott, hogy pont eme mókolás után vagy másfél hétig hallottam valami nagyon távoli, halk, kb. 1000 Hz-es zúgást a jobb fülemben. Biztos a fülzsír rezonált a CN-adóteljesítménnyel. De aztán elmúlt. (Igen, közben is mostam a fülem, de nem volt semmi változás).
Ja, ráadásul az egyik fejlesztő úgy kalapozta össze a pénzt az AX 3600-ra, úgyhogy lelkiismerettől függően van egy kis nyomás is rajta, hogy valami eredményt produkáljon.
Én nem xaroznék, megkeresném az egyik fejlesztőt a Xiaomi-nál, biztos rajta van valamelyik fórumon (szerintem ott lóg mind az XDA-developersen), hogy ugyan már, koma, adj némi támpontot ethernet felélesztési ügyben, stb. Legfeljebb kér 200 dodót paypalon. Szerintem összedobnák azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged