- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
13T Pro tulajdonos vagyok 1 hete és lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
1. 4K60fps-ben videózok és meglepődve láttam, hogy ha H.265-ös kodeket használok, akkor nagyobb lesz a fájlméret mintha H.264-et használnék. Nektek is így van? Ugyanazt a minőséget kisebb fájlméretben kéne kapnom H.265-ben... H.265-ben 80 Mbit/s, H.264-ben 50 Mbit/s az adatsebesség? Miért? Ti melyiket használjátok?
2. Ha 4K30-ban videózok, akkor elérhető mindhárom kamera. Ez eddig tiszta. Hogyan lehet egyszerűen váltani a kamerák között? Mert én csak egy csúszkát találok, amit húzogatok össze-vissza, mindenféle értékek között és nem a 0.6-ot (ultraszéles) vagy a 2x-es nagyítást kapok. Van valami trükkje hogy pont ezekre az értékekre lehessen állítani videózás közben, ne pedig mást? Mint amikor fényképezek és látom mindhárom értéket.
3. Aki Adguard-ot használ, azoktól kérdezném, hogy beállítottam a privát dns-t dns.adguard.com-ra ami frankón szűt, de ha kikapcsolom a netet, egyből jön egy értesítés, hogy "A hálózaton nincs internet hozzáférés. A privát DNS-kiszolgálóhoz nem lehet hozzáférni". Mivel ezt az Androis rendszer küldi, így ki se tudom lőni, hogy erről nem kérek értesítést. Mit kell ilyenkor beállítani?
Megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged