Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Az útolagos fókuszt is imádom benne. Viszont mindenestől, az összes felszereléssel, külső vakuk, állvány és egyéb kellékeket cipelni, nehéz.
Xiaomi 13 pro azért kell, mert az tetszik. Pixel 7 is jó, de nem tetszik a kinézete. Fél milláért, azért már a kinézet is számít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha kezdő lennék, akkor tényleg jó lenne amit Somatom ír. 300K egy fényképező, 200K egy telefon. Viszont ezen már túl léptem.
Simán elég lenne a 13 is, de nekem a Pro jobban tetszik kinézetre és tudásban. -
Aryon87
félisten
válasz
Dare2Live
üzenetére
Majdnem összejött 4 hónappal ezelőtt egy P7Pro, csak regisztráció nélkül rendeltem, s olyan előlegárat kért a szolgáltató, hogy inkább lemondtam. Rá 1 hónapra regelve már a Mate50Pro-val csináltam meg a rendelést kíváncsiságból, hogy azért mennyi előleget akarnak, azt nullával megkaptam
Ha Pixelnél teszem, most az lenne. Így jött ki a lépés.
X13Pro az eddigiek alapján ütős (ahogy a Honor Magic 5Pro is), és jobban kéne mint a Pixel ha a 2 közt kellene választani.
Nekem itt Németben a Pixelnek az élő fordítása jött volna jól, azért is akartam volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha Pixelnél teszem, most az lenne. Így jött ki a lépés.