- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
Sziasztok!
A sztori vége:
A TMX elvitte a készüléket! Pár napig "Új igény - elbírálás alatt" státuszban volt a dolog, majd "alkatrészre vár" státuszra várt.
Csütörtökön "megjavítva" státusz jelent meg, hétfőn hozta a magyar királyi posta a csomagot.
Mikor kézbe vettem és ki bontottam, nem értettem a dolgot, mert se kábelt se töltőt nem küldtem el, a most vissza küldött dobotban meg vadi új volt, plusz a telefon is gyári csomagolásban volt.. még ekkor csak kapkodtam a fejem, majd hiányzott a kameravédő is róla...
Hozzá kell tenni a munkalapon az volt fődarab csere.... Itt azt gondoltam a kijelzőt jelenti ez..Aztán jobban megnéztem és az IMEI számokat nem stimmeltek....
Gyorsan munkalap... Fődarab csere: Sales Item-Xiaomi 13 Pro-EU EEA-12GB+256GB-BlackÉn a hibajegybe le íírtam nekik őszintén mi történt.
Cserélték egy új készülékre!
Rengeteg rosszat és jót is olvastam a TMX-ről, de nekem ez meglepetés!
Köszönöm nektek a tanácsokat és nekik a hozzáállást!
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
36 hónap van rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest