Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Úgy adok ki, hogy a 14 pro 570 ezer volt, de eladtam az előző telefonom 380 ezerért, szóval a különbséget fizettem ki. Ekkora összeget nem vagyok hajlandó egy xiaomi-ra áldozni. Igazán nem akarok téríteni, de amióta almára váltottam újítottam egy apple watch-ot illetve egy macbook-ot és az ökoszisztéma az tényleg zseniális. Pedig boldogan jártam a fórumokba röhögni az isheep-eken, de aztán kipróbáltam... és tényleg nagyon jó a rendszer. Nem tökéletes, mert olyan nem létezik. Én azt javaslom mindenkinek, ha már ilyen őrületes összeget hajlandó kifizetni, akkor érdemes kipróbálni mást is
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest