- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek más az igénye.
Ugyanakkor eddig akárhány almás tulajba futok bele, mind meg akar téríteni.
Kajak valami frappáns nevet kell most már kitalálnom. Szerintem aJehova Almájataláló lenne, mert kb ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot. De még dolgozok a tökéletesebb elnevezésen.
Neked bevállt, használd örömmel, de még így is olcsóbb a Xiaomi mint az Alma. Tökmindegy hogy Suzuki, Polski vagy miegyéb. 1000x szabadabb a felhasználói érzés mint a másikon. Elvégre te is tudod a Droid vs iOS közti különbséget.
De hagyjuk is, senkit nem fog ez a téma itt érdekelni. -
-
Aryon87
félisten
Ennyi pénzért nem venném az említett kettőt. Egyiket a zárt rendszere miatt, másikat meg mert. Annál fotóban van bőségesen kompromisszum + elavult zoomkamerák. Később az üzemidő is problémás lehet és az optimalizáltság sem az erősségük, nyáron pedig valszeg fel fognak sülni úgy, hogy keményen vissza fogják fogni a teljesítményt. Szóval ja, inkább Xiaomi.. ha lehetne, de ennyi pénzért Mate50Pro-t vettem (1300 euro)
-
-
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest