- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Mindenkinek más az igénye.
Ugyanakkor eddig akárhány almás tulajba futok bele, mind meg akar téríteni.
Kajak valami frappáns nevet kell most már kitalálnom. Szerintem aJehova Almájataláló lenne, mert kb ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot. De még dolgozok a tökéletesebb elnevezésen.
Neked bevállt, használd örömmel, de még így is olcsóbb a Xiaomi mint az Alma. Tökmindegy hogy Suzuki, Polski vagy miegyéb. 1000x szabadabb a felhasználói érzés mint a másikon. Elvégre te is tudod a Droid vs iOS közti különbséget.
De hagyjuk is, senkit nem fog ez a téma itt érdekelni. -
-
Aryon87
félisten
Ennyi pénzért nem venném az említett kettőt. Egyiket a zárt rendszere miatt, másikat meg mert. Annál fotóban van bőségesen kompromisszum + elavult zoomkamerák. Később az üzemidő is problémás lehet és az optimalizáltság sem az erősségük, nyáron pedig valszeg fel fognak sülni úgy, hogy keményen vissza fogják fogni a teljesítményt. Szóval ja, inkább Xiaomi.. ha lehetne, de ennyi pénzért Mate50Pro-t vettem (1300 euro)
-
Graphics
Jómunkásember
Itt inkább az a kérdés, hogy ki vesz ennyi pénzért telefont.
Én mondjuk az említett kettőt nem tudnám használni, így azokat biztos nem is venném... Sose állt a kezemre egyik rendszer sem.
Biztos lesz nekem is olyan élethelyzet, amikor majd kiadok annyi pénzt egy telefonra, hogy csak lesek ,de alapvetően egy erős felsőközépkategóriával is ugyanazt csinálom, így én inkább nyitott vagyok egy totál más mobilos platform iránt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Éjszakai műszak
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest