- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Az alma is kínai, mert délelőtt a Xiaomi készül a gyárban, délután az almát rakják össze.
Elég sok helyen olvasni ezt. Van ismerősöm kínában, megkérdeztem róla. Annyit mondott, ott sokkal olcsóbb összeszerelni. Nem cáfolta, de nem is erősitette meg Ez így csak feltételezés. ("Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.") Most akkor mi is van?
Mivel nem vagyok FBI ügynök és orosz kém sem. Így különösen nem érdekel, hogy kémked-e a telefon. Eddig semmi jelét nem vettem észre, sose volt gondom. Viszont alma és samu párosnál már igen furcsa dolgokat tapasztaltam a kollégáknál.
Szerintem meg a Google-tól se ártana tartani, de ugye a Samukon is az van.
Persze, csak csendben jelzem meg, hogy a sok Xiaomi rolleres aki nem vesz kínai telefont, mert kémked és almával száguld, az nem tudja, hogy maga a Xiaomi márka a kínai, nem csak a telefon? Ugyanis a roller is Xiaomi.Na meg az okos villanykörte, a légtisztító, a robot porszívó, a kamera és sorolhatnám nap estig.
Igazad van, hogy sokakat ez eltérit, de ez olyan mint a vírus. Van, nincs. Kémked, nem kémked. Ki miben hisz.
Azt hiszem, hogy az alma kémked és hallgatózik, mert ha megnyitom a telefont, azt nyomja a képembe amiről beszéltünk. Pontosan látja hol a másik alma, meg egyebek. Mivel a Xiaomit annyian támadják, szerintem, a global telefonoknál a kémkedés funkció nincs benne, mert ha kiderülne, vége is lenne az egész Xiaomi ökoszisztéménak. Minden terméküket beleértve.
Így ezt nem írnám bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged