Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem írd oda a negatívumokhoz azt is, hogy kínai
Meglepően dinamikusan növekszik azok száma, akik elutasítják a kínai fejlesztésű és tulajdonú márkákat.
De nem akarok negatív lenni, mert a 120 wattos töltést nagyon támogatom, csak innen felőlünk nézve a Samsung és az Apple ökoszisztémája és összeszedettsége komolyabbnak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy tömve vagyok Mi Home bigyókkal, de hogy ki nézegeti a security kamerám képét rajtam kívül, azt inkább nem akarom tudni
Egyébként pedig a preferencia évről évre változik, az idei S23 szériát szerintem nehéz megcsapni, a tavalyi S22 jóval satnyább eresztés volt, csak akkor éppen a Xiaomi 12 sem sikerült olyan marhára jól. Most a 13 jobb lett, pech, hogy a Samsung is megrázta magát.
Nekem most az a véleményem, hogy a Realme kipukkadt, mint Illés Béla a válogatottban, az Oppo nem tudott felénk elég erős lenni, a Honor a nagyotmondások márkája, kvázi az örök ígéret, a OnePlus elszürkült, a Sony rétegtermék, fantáziát és potenciált most a Motorolában látok és ha kijön a Nothing csúcsmodell, akkor az okozhat még meglepetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest