Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #201 üzenetére
Mindenkinek van valami, amit favorizál. Ma vettem 5K-ért szendvicssütőt. Nem néztem a márkát, csak kicsi legyen és olcsó. Eddig mindig néztem a márkát a konyhába, de meguntam. Lehet egyszer ( 6-év múlva ) a telefonokkal is így leszek már.
Most meg folyamatosan 13 Pro videókat nézek. Már legalább 30-at megnéztem, de még nem tántorított el egyik sem. Hiszek a sorsban és furcsállom, hogy csak pénteken lesz teló. Keresem az okát. Lehet babona, de mindennek meg van az oka. Vannak hibák, de egy nyers rendszerről beszélünk, globális szinten, aminek még igen csak fejlődnie kell. A 13 és Pro is ilyen. Nagyon új, kapni se nagyon lehet sehol. A MIUI14 is új, egyszóval minden csiszolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest