- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #201 üzenetére
Mindenkinek van valami, amit favorizál. Ma vettem 5K-ért szendvicssütőt. Nem néztem a márkát, csak kicsi legyen és olcsó. Eddig mindig néztem a márkát a konyhába, de meguntam. Lehet egyszer ( 6-év múlva ) a telefonokkal is így leszek már.
Most meg folyamatosan 13 Pro videókat nézek. Már legalább 30-at megnéztem, de még nem tántorított el egyik sem. Hiszek a sorsban és furcsállom, hogy csak pénteken lesz teló. Keresem az okát. Lehet babona, de mindennek meg van az oka. Vannak hibák, de egy nyers rendszerről beszélünk, globális szinten, aminek még igen csak fejlődnie kell. A 13 és Pro is ilyen. Nagyon új, kapni se nagyon lehet sehol. A MIUI14 is új, egyszóval minden csiszolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest