- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Ha az akksin kívül minden változatlan, akkor a mérés a pontatlanságával együtt szerintem jó összehasonlítási alap. A SOT is romlott. Még pár ciklust csinálok és meglátom mi lesz.
-
kopidoo
senior tag
Egy éjszakai töltéssel alig 2700mAh ment bele úgy, hogy 1%-ról töltöttem fel.
Még csinálok pár teljes töltési ciklust és ha nem lesz jobb, akkor gariztatom az akksit. -
kopidoo
senior tag
Valami nem kerek. Rosszabb lett az akksi idő csere után!
És az accubattery szerint alig ment bele 2500mAh!
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Tudtok ajánlani Budapesten megbízható szervizt akksi cseréhez?
-
kopidoo
senior tag
Rosszul fogalmaztam. Én sem kötelező jelleggel gondoltam a visszaállítást. A napközbeni töltés rendben van, de bosszantó, hogy nem bír annyit a telefon, mint az update előtt. Igaz már 3 éves és frissítés előtt sem volt acélos, csak most rosszabb lett. De ezek ismeretében csodát sem várok.
-
kopidoo
senior tag
Ez a folyamat még mindig elvárt?
Nem tartom reálisnak, hogy az a több 100 millió telefon tulajdonos minden fő verzió váltásnál csináljon egy factory reset. Én kételkedem, hogy jelentős javulást hozna teljesítményben és/vagy SOT-ban.
Ha viszont így van, akkor csalódott vagyok, hogy ezt nem tudják megugrani 2026-ban.
A lenti képen látszik, hogy a frissítés óta nálam mennyit romlott az akksi kapacitása. (ha lehet hinni a mérésnek)
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben botrányos az akksi teljesítménye, nagyon gyorsan merül a telefon. 3 óra képernyő idő után 35%-on van a töltöttség. Az accubattery szerint 87%-on van az akksi kapacitása. 2023.04.21 óta 943 töltési ciklus ment bele. Úgy érzem érik a akksi/telefon csere... -
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet a kamera fénymérést (spot, középre súlyozott, stb) beállítani? -
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Ha jól értem, akkor a Telekom megkapja a frissítést tesztelésre és visszajelez a gyártónak (esetünkben a Xiaomi), hogy OK/NOK.
Ezután a gyártó publikálja a szoftvert és ha a Telekom azt mondta korábban, hogy ez nekik nem jó, akkor aki tőlük vett készüléket az ráb@szott? -
kopidoo
senior tag
Itt is Telekomos, hogy kapná be...
Nem értem miért van ez
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Messengerben küldtek egy csatolt fájlt, amit véletlenül a xiaomi böngészővel nyitottam meg úgy, hogy bejelöltem, hogy minden esetben az nyissa meg ezeket.
Hol lehet ezt átállítani? -
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Authentic-nél pedig bebuknak a sötét árnyalatok/feketék.
-
kopidoo
senior tag
Csak én nem találom, vagy tényleg nem lehet megnézni a képernyő időt az akkumulátor menüben?
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
talán két napja nem működik az a funkció amikor egy appot kicsire véve hosszan rányomok és oldalt megjelenik a lakat / osztott kérenyő / ablak mód / beállítások.
Csak a anvigációs gombok működnek. What happened
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Authentic fotókon nálatok nem buknak be nagyon a sötét részletek? Hogy megnézzem a különbséget, csináltam 1-1 képet a két módban és arra jutottam, hogy a vibrant nálam jobban hasonlít a ténylegesen látottakhoz.
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Most ismerkedek a telefonnal. Eddig nagyon tetszik.
Egyetlen hátránya, hogy a 3,2-es videófelvétel 1080p felett a főszenzort használja digitális nagyítással. Igaz, a 3,2x-es optika mögött egy 10MP szenzor van, az meg sehogy sem adja ki a 4k-t. Cserébe a zoom fotók f@szák. -
kopidoo
senior tag
Mi lesz helyette?
-
kopidoo
senior tag
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
gyors kérdés: külföldön (Németo.) vásárolt telefonnak Magyarországon is érvényesíthető a garanciája?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest