- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjames
aktív tag
válasz
magmakocka #3448 üzenetére
Milyen problémàid vannak vele?
-
n@p@lm
őstag
válasz
magmakocka #3090 üzenetére
Köszi, megvan.
-
n@p@lm
őstag
válasz
magmakocka #3085 üzenetére
"Ami kifejezetten tetszik és vártam, hogy meglehessen nézni az eszköz állapotát. Hány ciklust töltöttem bele a telefonba, milyen állapotban van az UFS. Ezek tökre hasznos dolgok."
Kerestem, kerestem de nem találom.
Merre van ez a menüpont? -
siskad
őstag
válasz
magmakocka #3082 üzenetére
Jött ma nekem is, én még nem raktam fel, nem volt időm utánaolvasni mik a tapasztalatok vele. Nálad minden oké vele?
-
Victoryus94
őstag
válasz
magmakocka #3073 üzenetére
Megvan, működik.
Akku kevesebb adatot mutat (töltési ciklusok száma és állapot. Utóbbit a settingsben is megtalaltam már). -
Victoryus94
őstag
válasz
magmakocka #3068 üzenetére
Erre gondolsz?
Mást nem látok...
-
Victoryus94
őstag
válasz
magmakocka #3046 üzenetére
Igazad van, véletlen (csak nem lehet a "random" faktort befolyásolni).
1.0.7-től felfelé nincs stabil EU/Global verzió.Mi Pilot refers to beta updates, which will be sent to people who applied for the beta testing program.
Partial release refers to sending an update to random users for testing after successfully testing on the Mi Pilot Program.
Full release refers to rolling out to all users following successful testing on the Partial and Mi Pilot Programs.Device - Xiaomi 13
HyperOS- OS1.0.10.0.UMCMIXM [Partial Release]
HyperOS- OS1.0.10.0.UMCEUXM [Partial Release]
HyperOS- OS1.0.9.0.UMCRUXM [Partial Release]
HyperOS- OS1.0.8.0.UMCTWXM [Partial Release] -
válasz
magmakocka #2950 üzenetére
Szerintem értelmezd újra az előző hsz-em
Felettem a fórumtárs jött egy cikkel, hogy a Samsung S10-nél ez jött elő egy frissítéstől(gondolom a korábbi beszélgetés kapcsán, hogy én a Samsungot hoztam példának, a Xiaomi frissítési hajlandóságával szemben). Az 5 éves készülék. Arra írtam, hogy Xiaomi-nál 5 éves készülék már nem fog ilyen hibába esni, mert frissítést se kap.
Alatta pedig linkeltem, hogy de a Xiaomi is adott már ki bootlop-ot okozó frissítést amúgy idén.. De akkor épp erre hozod az elő példát te is, hogy ráadásul erre a telóra is. -
osonte
őstag
válasz
magmakocka #2383 üzenetére
Kinézetre igen, de az alapján nem lehet megállapitani. A csomagolás a hamisítványnál zacsis volt, az eredeti meg vastag papírban érkezett. A hamisítványnak hullámzik a hangereje. Amúgy a hamisítványt valamilyen Xiaomi boltból rendeltem... Visszaküldheted, de a visszaküldés költsége általában Teged terhel.
Az eredetit innen rendeltem: [link] .
-
LouiS22
veterán
válasz
magmakocka #2383 üzenetére
Szerintem igen. Legrosszabb esetben elállsz a vásárlástól, őket meg lehet bsztatni a megtévesztő infó miatt.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1529 üzenetére
OTA-ra 10.06 van írva mint start. Persze idő mire mindenkihez eljut a frissítés, már ha nem lesz valami gebasz.
-
natë
nagyúr
válasz
magmakocka #1525 üzenetére
Nem vagyok a pilot programban.
-
hroberto
veterán
válasz
magmakocka #1238 üzenetére
Igen, úgy néz ki annyi az egész.
-
válasz
magmakocka #1184 üzenetére
amúgy sem vékony a teló, ezzel a tokkal már féltéga lesz!
nekem Nillkin Super Frosted Pro tokom van, nagyon jó minőségű.
És nem lesz tőle bumszli, jó a fogása is, nem csúszik kb majdnem olyan mint a spigen, csak 3ad annyiba kerül! -
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #1183 üzenetére
Vagy ezt gondoltam, még. Vélemény?
https://gizzmo.hu/strapabiro-tok-impact-superior-xiaomi-13-keszuelekekhez-fekete/item/78653 -
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1181 üzenetére
A jobb fóliák tokbarát kialakítást kapnak, szerintem a Nilkin vagy Spigen fóliák ilyenek
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1179 üzenetére
Én vezeték nélküli töltővel töltöm, az is csak 20W. Egy napot simán kibír, így éjszaka meg mehet lassú töltéssel. A tok meg pontos, hátul a hullámok miatt jól megtapad az ujjad, oldalt meg recés. Elől kb.2mm magasabb a tok szegély, így van esélye túlélni ha pofára esik, kamera meg full védett.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1177 üzenetére
Nekem nem jött be, pedig több telefonon is kipróbáltam. De mindig levettem egy nap után. Ez a mostani tok viszont nagyon jó, jó masszív, belül bélelt és jó fogása van.
-
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1175 üzenetére
Fólia a gyári ami rajta van, addig használni még látod a kijelzőt. 67W mellett meg mindegy milyen tokban van, melegedni fog. A por sajnos mindenhová be fog jutni, még ha fedve van akkor is. Én hetente veszem ki a tokból, pedig brutál pontosan fekszik fel mindenhol, de a finom por bejut alá. Tokból pl.Nilkin, Spigen tudom ajánlani.
Én ezt használom [link] -
novinyul
veterán
válasz
magmakocka #1070 üzenetére
Fólia van a telefonon, az ameddig bírja tökéletes. Utána meg egy jó üvegfóliát raknék rá(pl. Nilkin, Spigen) Töltés nálam vezeték nélkül megy(Xiaomi töltőpad és állvány is van 20W-s teljesítménnyel) Egy napot simán kibír, szóval éjszaka meg nem kell a gyors töltés, melóhelyre meg egy IKEA-s 5W vezeték nélküli töltőt vittem be.
-
válasz
magmakocka #1070 üzenetére
Minek a PD?
Vegyél Gyári 33W.os töltőt az USB->UBB-C vel meg ne foglalkozz, átmegy ott 150W is!
Fóliát meg ne kacat műanyagot vegyél hanem TG üveget, azt pofon egyszerű feltenni és láthatatlan.
-
eeestvan
tag
válasz
magmakocka #1028 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehet a hiba, mert se ota-nem jön és én sem tudom felrakni.
-
Victoryus94
őstag
válasz
magmakocka #934 üzenetére
Én egyelőre csak rosszabb tokot fogtam ki mint a gyári.
Szóval kezdésnek biztos elég. Aztán majd meglátod...
Az S20FE-hez képest lesz előrelépés sebességben, és pl kamerában is (bár a Tele obi ennek sem a legjobb).
A szoftver teljesen más, ahogy láttam a Samsungnak is vannak nyűgjei, a Xiaominak is. Az a kérdés, kit melyik zavar jobban.Én Oneplus-ról jöttem, nem voltam vele megelégedve. Azóta rájöttem, hogy az se volt rosszabb, csak mások az erősségei, és a gyengeségei.
Szóval nem tudok okosat mondani... bármelyik márkát választod találhatsz olyan szuper funkciót, amit a másik nem tud, és olyat, amiben egy másik jobb.
Hardverileg Oneplus, és Xiaomi is rendben van.Akku: Nálam 5-6 óra közé esik a kijelzőidő, de ritkán használom annyit, hogy a nap végére lemerüljön.
Akkor volt rosszabb, amikor beakadt egy app, és 4 óra SOT-ot se bírtam. Mióta javította a fejlesztő a hibát, azóta nem kellett napközben aggódnom, hogy lemerül estig.Ma pl keveset nyomkodtam: 40 perc beszélgetés, és 100 perc képernyőidő mellett 75%-on vagyok, de se Waze, se kamera, nem volt használatban, + végig csak wifin lógtam, mobilnetet sem használtam. (Ezek jobban fogyasztanak)
-
osonte
őstag
válasz
magmakocka #934 üzenetére
S20 Fe -hez képest? Én S21 FE-t vittem vissza 14 napon belül és nagyon nem bántam meg, hogy erre cseréltem! Lesz tok hozzá, ami nekem jó, valódi gyorstöltő, fólia is van rajta, akksi meg tovább bírja és sokkal gyorsabban töltődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...