- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
POCO F2 PRO óta várom, hogy végre legyen valami kiegyensúlyozott, ár érték arányban oké cucc a Xiaomitól, de nem akar ez nekik összejönni, vagy nem is céljuk már, nem tudom. A poco f4 kamerában még mindig gyengébb,mint az f2 pro, cserébe hardveres ugyanaz, mint a 3 évvel ezelőtt modell (ami sajnos pozitív az újabb generációs akkuzabáló procik miatt) . A 12es széria merül, mint a Titanic + ívelt kijelző, erre jön ez a 12t, ami főkamerában oké, de megint ott vagyunk, hogy 250 ezer forint és 8+2 semmire nem jó kamerákat kapunk. Cserébe a videó stabilizálás is elég ratyi. Üzemidő is már csak átlagos, pedig korábban nálam ez volt az egyik ütőkártyája a Xiaominak. Imádtam, hogy masszív használat mellett is birta a poco az egész napos nyúzást, 8 órás kijelző időkkel. Sajnos tucat telefon, semmi kiemelkedő.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest