Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
köszönöm ezt az összefoglaló hsz-t!
igy soakalta nyugodtabban ugrok neki.
ESETLEg fejlesztés sorrendre javaslatod is van? -
micafighter
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
A folyamatos lépésre késztetés alatt én első sorban a térképre gondoltam, jön ugye egyik küldetés a másik után, és nem mindegyiknél van választási lehetőséged, pl supply raidet ha nem csinálod meg, elveszted a területet.
Vagyis nem tudsz hátradőlni hogy na most 2 hónapig csak fejlesztés, addig nem harcolok amíg meglesznek a magnetic fegyverek, menned kell ha küldetés jön. Black site amivel lehet sakkozni, azt nem muszáj egyből megcsinálni.
Mondjuk nehezebb fokozaton a körlimit is necces néha a küldetéseknél.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
engem egyébként a retaliation missonökön a civil számláló jobban idegesített, mert full random, hogy ki hol van a térképen, és a hab a torán, mikor az utolsó civilről, aki kellene a sikeres kületéshez, kiderül, hogy valójában egy faceless.
a time limites küldetések ritkán zavartak, de utoljára a true conceal moddal játszottam és úgy sokkal több értelme van, mert mégis miért telik az idő, amíg azt se tudják, hogy hol vagy? sokkal taktikusabban lehet nekimenni az első összecsapásnak. utána már nem szabad tökölni, de addig hagy lopakodjak már nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest