- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
Melyek azok a töltények amiket csak supply scannel lehet kifogni?
Nekem egy ilyen scan volt egy jó hosszú végig játszás alatt, és egy aim-et növelő töltényt kaptam.
Blue screen ammot a gunslingeremnél különösen hasznosnak találtam, de a heavy gunnernél se rossz, könnyen leapritják a több robotból álló podokat.
Játék végén a gunslingerrel az aimes töltényt vittem, heavy gunnerrel meg a blue screen ammot, mert a robotok amúgy is páncélozottak valamennyire általában, úgyhogy a shreddel szépen megpuhítja.
Feltettem pár custom class-t az új végigjátszáshoz, rengeteg van, akadnak igen érdekesek, a legviccesebb talán a neceomancer, de azt nem tettem fel

Amugy egész más lett a játékstílus új classokkal, pedig csak kettőt tettem fel

-
fogtunder
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
ez OK, de egy rendes grenadier a játék ezen fázisában az adventeket és a kígyókat nagyrészt amúgy is megöli, a mutonokat, gatekeepereket, sectopodokat meg nem akarod megcsapkodni, mert rossz vége lesz. plusz ugye ott a gunslinger, én azt jobban szeretem takarításra, plasma pisztollyal és AP golyókkal. a levonás meg pláne odatesz neki, nekem a rekordom eddig 3 ellenség leütése volt, de simán meg tudtam volna oldani máshogy is.
(#390) micafighter: nálam a gunslinger = AP ammo, sokkal többet ér, hogy figyelmen kívül hagyja a páncélt, mert a pisztolynak ez a legnagyobb hátránya. így egy körben mehet lightning hands, pistol shot és fan fire, ez nagyjából mindent megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Napelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest