Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor még egy kérdés a küldetésekkel kapcsolatban.
Az oké hogy eltűnik a küldetés ha nem megyek rá időben. Csak nekem nem szúrja ki a szemem hogy mennyi ideig elérhető egy ilyen küldetés vagy nem írja sehol?Amúgy most jobban haladok és már most okosabban csinálom a fejlesztéseket.
Vissza viszont töltögetek mert itt az elején még nagyon op tud lenni az ellenfél.
Advent ranger onnantól hogy látható tuti rá is tud szaladni egy emberemre és levágni.
Ez még nem is lett volna akkora baj mert ow és még lehet le is szedik de körönkènt halt egy civil és nem nagyon volt időm ow-val szöszölni.
Persze rengeteget kelk még tanulnom taktikázásról de alakul.
Ebben a játékban csináltam meg küldetéseket no damage-re ami nekem nagy dolignak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest