Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hehe, azt hiszem holnap a végére érek a sztorinak, most jön az Advent tornyos misszió. Előbb kaptam egy ufo támadást (nem Dark event, szóval ez gondolom kikerülhetetlen), potom négy kör alatt végeztem, abból az első azzal ment el, hogy beállítottam a katonákat. Egy heavy MEC-re hack, egy andromedonra MC, pár gránát, a MEC rakétai és a Big Daddy savágyúja megpuhították a bandát, aztán serial 7 kill
Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel. 
Kíváncsi leszek a befejezésre, amit eddig láttam a sztoriból az azért az első részből is megmagyarázott pár dolgot.
Majd elfelejtettem: az komoly, hogy erre küldetésre csak négy embert vihetek? És még azért is fizetnem kell, hogy ne hárman legyenek? Van intelem bőven, de azért na... Megszoktam a hat emberes csapatot, remélem az csak erre az egy feladatra érvényes

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maximálisan megérte a superior loader a snipereknek. A torony is tökéletes helyen volt, a kezdőpontról pont rálátott a másik sniper, amikor a második pack minirakéta leszedte a falat. Ilyen gyorsan még nem végeztem küldetéssel.