Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
91% az semmi, nekem tegnap sikerült 99% mellett is elhibázni
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.Közben sikerült megoldanom az Andromadon problémát is. Visszamentem az első hackeléséig és onnan terveztem újra felesleges savcsíkok nélkül. Jó helyezkedés, két killzoneba rakott sniper és egy gránát beköszönésképpen megoldotta a gondot
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.Azért kaptam megint vicces küldetést. Kezdésnél fent vagyok az épület tetején, előttem szellőző, ami takar... Gondoltam kinézek merre vannak az X-ek... A szellőző mögött összezsúfolódva 6 enemy (mutonok, advent meg archon). Visszatöltés után már ők húzták a rövidebbet, egy salvos gránáttal köszöntem be hozzájuk. Azt meg bírták, de a zuhanás megtépázta őket
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.
Mondjuk jól meggondolva érdekesen volt lepakolva az a két pod egymásra. Simán észre kellett volna venniük az embereimet mikor nekikezdtek kiugrálni a kopterből és sortűzzel fogadni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére nem iron man-en játszok, így újratervezéssel meg tudom oldani a nagyon veszélyes szituációkat, egyébként meg pár sérülés belefér.
A páncélt 100% eséllyel hackelem (stun reward), szóval ha egyszer összetört akkor nincs vele gond.
Aztán meg biztos, ami tuti leküldtem egy másodikat is a földszintre. Az archonnak meg nem sok esélye maradt, miután pont berepült a csapat elé.