- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Nem néz ki rosszul.

A rangernek meg szerintem mindenképp shotit adj, valamint neki fog kelleni kötelezően a +critical hit chance upgrade a fegyóra. Amikor concealed állapotban van, akkor kb. tutira criticalt fog ütni, és a shoti sebzi a legtöbbet a játékban. Az első végigjátszásomban én is sima rifle-lel mentem, és harmatgyenge volt. Legyen legalább egy stealth-re húzott rangered, különösen az ilyen időre szóló küldetéseknél, meg a "lődd szét a power relay-t" küldetéseknél piszok gyorsan ki lehet szedni a célpontot, aztán menekülés és szépen jöhetnek az alienek is.
A long war-os workhoppal meg a specialnak is lehet shotit adni, így a rifle-t már ki se fejlesztettem.
Hogy miért shoti? Mert ha nem látják, valszeg flanked enemy lesz, az alapból 40 % crit, a shoti a fegyverfejlesztés ütemében: 10-15-20 % (a végén a plazma shotival), a weapon upgrade az megint +15 %, a concealed állapotban meg még 30 %. Ez a végén 100 % feletti
ütéscritical lesz, egy AP lőszerrel egy sectopodot szépen el tud kapni, még egy sniper lövés blue screennel és vége is. Ráadásul a Phantom képesség után a még-egyszer-lehetsz-Concealed típusú perket kiválasztva ezt kétszer játszhatod el egy pályán. Must have, mert a gyengébb-közepes ellenfelek ezzel 1 lövés, a nagyok meg 2 lövés lesz összesen.Még egy tipp: a blue rounddal eltalált robotok hack defense csökken, így könnyebb meghekkelni őket. Akár egy sectopodot is lehet, nekem szép kis pusztítást végzett legutóbb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)