Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  XCOM 2

Hozzászólások

(#1101) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Köszi a tanácsokat srácok!
Előző játékban elég későn épitettem a res comm-ot.
Most sokkal jobban állok. Awc ment felülre aztán alá a ws aztán pont alatta exposed power coil-t kaptam és keztdtem is kifogyni az áramból szal azt is felhúztam. Most pedig ws-től jobbra már kész a res comm és azonnal kikutatram az antenna fejlesztést is, sőt a hq közelében lévő két antenna már fel van fejlesztve.
Persze ezeket előző játék elején nem láttam így át aról nem beszélve hogy az antenna fejlesztésről nem is tudtam ami igen nagy pénzkiesést okozott.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1102) zsamiatt


zsamiatt
őstag

Nem volt a térképen idegen épitményed?

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#1103) Kvelstadt válasza zsamiatt (#1102) üzenetére


Kvelstadt
veterán

De volt csak locked volt és már nem vokt időm kapcsolatot felvenni mielőtt beüt az avatar.
Már hogyha ezt a kérdést nekem számtad.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1104) zsamiatt válasza Kvelstadt (#1103) üzenetére


zsamiatt
őstag

igen
na igen, ha nem terjeszkedtél akkor az probléma lehet :)

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#1105) Kvelstadt válasza zsamiatt (#1104) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Terjeszkedtem én csak későn meg nem jó irányba.
Most pár nap és kész a comm aztán terjeszkedek amere érdemes.
Már most sokkal jobban néz ki a mostani térkép meg a bázis is, nameg azt kutatom először ami fontosabb.
Jó lesz ez most szerintem.
Meg ugye az előzőbe csak a javakat néztem a guerilla küldetésen és azt nem hogy mit akadájoz meg aztán meg pislogtam hogy miket tud az ellenfél.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1106) zsamiatt


zsamiatt
őstag

Vajon azt lehet tudni mikor jön a 3. rész? :)

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#1107) emmm


emmm
senior tag

Na folytattam este én is.

Elnéztem, a bevételem csak 400 körül volt, most mentem 500 fölé, és megvan egy új kontinens bónuszom is: egy 3. fejlesztési hely a fegyverekre :))
Minden hely kitakarítva, 2. comm center is letéve, egy alien bázis előkészítve (felfedeztem a területet), ha kell, bármikor odamegyek. Már bevállaltam az első queen-t is: ezen a nehézségi fokon már sokkal durvább volt, a 3-4 kígyó helyett szó szerint özönlöttek a kígyók, egyszerre kb. 13 jelent meg egy körben!! Vissza kellett töltenem, hogy jó helyekre beállva, le tudjam szedni őket. A Guardian skill a specnek baromi jó, volt, hogy 2 kígyót is leszedett egymás után és még belelőtt egy harmadikba :DDD A pálya végén a kígyó főellenfelet ezúttal sikerült kiiktatni: ehhez kellet egy frozen grenade, meg egy stunolós ütés karddal (ezzel nyertem 3+2 cselekvési lehetőséget körön belül), és mielőtt elteleportált volna, sikerült megölni.
Megpróbáltam a psi katonámmal egy insanity-t rátolni, mert az nekem már rupture-t adna (nagyobb sebzés mindekitől, aki támadja), de ilyen főellenfélre nem lehet ilyennel támadni, nem is engedi. :(

Épp megtámadott az UFO, 3. alkalommal már nem tudtam előle elmanőverezni. Itt jött legjobban a stealth-os ranger: lelőttem az útjából az ellenfeleket, majd odamentem a toronyhoz, hogy rálásson; a többit már a sniper elintézte :)) Cserébe jött a következő queen: a berzerker is megjelent egy halom crysaliddal együtt. Nem volt vicces, de szerencsére le bírtam szedni annyira, hogy elmeneküljön. A mérgezés+egy acid gránát megtette a dolgát, minden alkalommal, amikor csinált valamit, szépen sebezte folyamatosan.
Most egyelőre ott tartok, hogy lassan visszavonom a csapatot és lelölök mindenkivel pár alient, hogy szintet lépjenek. ;] Esélyük sincsen már.

[ Szerkesztve ]

(#1108) Kotomicuki válasza emmm (#1107) üzenetére


Kotomicuki
senior tag

A berzerker boss-t egy sima gáz bomba megállítja: nem mer ellépni, mert sebződne, így csak közel kell menni hozzá (a jobb találati- és kritikus arány miatt), miután már a gáz körbevette és lelőni... - ha még nem "javították" ezt is egy peccsel.

A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

(#1109) emmm válasza Kotomicuki (#1108) üzenetére


emmm
senior tag

Nem próbáltam gáz gránáttal, de pl. az aciddal ez nem működött nála. Annyira nem volt vészes, pont kapott egy szép -50 aimot a gránátosomtól, így amikor betámadott, közelről sem tudott megütni. :DDD Mindegy, legközelebb elveszem szarvát trófeának. ;]

(#1110) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Van olyan küldetés mikor ki kell vinni egy civilt èlve vagy halva. De egyébként jár érte valami plusz ha élve viszem ki?
Nem akartam lelőni viszont annyit szívtam hogy ott is hagytam a játèkot mérgembe.
Szal csak mondjátok hogy nyugodtan meghalhat és úgy ráúszítom a ranger-t hogy egy vödör huscafatként fogom a bázisra vinni.

A másik dolog meg ami érdekel csak hogy tènyleg tisztàn lássam.
Mi van akkor ha az összes ilyen nagy piros alien facilityt lenyomom? Lesznek újak?
Hogy jutok el a játèk végére? Megcsinálom az összes küldetést amit ír és dobja az itolsó küldetést vagy mi?
Bocs ha hülyeséget kérdezek de nem egészen tiszta mert ugye ha jól csinálom akkor az avatar számláló nem megy végig márpedig gondolom az a vége hogy elintézem az avatart is de annak meg ahhoz el kell készülnie.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1111) saen válasza Kvelstadt (#1110) üzenetére


saen
veterán

Civilért intelt kapsz.

A főszálat kell csinálni, vannak a feladatok amiket a bal felső saroban ír, azokat kell csinálni aztán egyszer eljutsz a végére.

(#1112) Kvelstadt válasza saen (#1111) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Csak èlve vagy holtan is?

Közben összeállt nekem is hogy valszag itt is a feladatok fignak előre mozdítani.

Akkor egy másik kérdés.
Vannak ezek a guerilla küldetesek amivel valamit ugye lassíthatok amire készülnek.
Egyet választok, ez eddig oké.
De mi van a másik kettővel ami eltünik miutá a választottat megcsinálom.
Azokat nem lehet szabotálni azzal hogy lenyomom a facility-t? Vagy ezek nem függenek össze?
Peresze logikus hogy stratégiázzak és azt válasszam amit leginkàbb el akarok kerülni de jó lenne ha a többi event-nek is oda lehetne sózni facility lezúzással.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1113) saen válasza Kvelstadt (#1112) üzenetére


saen
veterán

Holtan nem kapod meg az intelt.

A másik kettőnél meg fog valósulni a dark event, nem tudod counterelni. Viszont ha olyan a dark event, hogy hozzáad egy blockot az avatar számlálóhoz, az simán lehet, hogy egy facility-nél fog jelentkezni és azt eltakarítva megszűnik a hatása.

(#1114) Kvelstadt válasza saen (#1113) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Akkor jól gondoltam én hogy élve értékesebb.
Az volt az ötletem így józanparaszti ésszel hogy egy hullát nehéz kihalgatni.

Biztonság kedvéért e szerint csináltam a guerilla-kat, de jobb így konkrétan tudni is.

Akkor még azt szeretném kérdezni hogy a council küldik megvárnak vagy azok is eltünnek?
Ilyen szürkésfehér épület ikonjuk van de van amikor nem pont az lenne a kövi lépésem hogy azokra rámenjek,

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1115) fogtunder válasza Kvelstadt (#1114) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Persze, érdemes élve kihozni az embert, de van, amikor nincs rá idő, vagy futni kell, hogy a csapat túlélje a küldetést, olyankor érdemes lelőni. Nekem összesen kétszer kellett 3 kampány alatt eddig, mert annyira a nyakamba szakadt minden.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1116) Kvelstadt válasza fogtunder (#1115) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Úgy ment volna csak hogy egy katonám lemarad, viszont nem akartam megölni a fickót ha már annyit kínlódtam hogy élve meglegyen.
Meg volt olyan a csapatba aki nem volt olyan hasznos szal legközelebb jobb csapatot viszek.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1117) emmm válasza Kvelstadt (#1114) üzenetére


emmm
senior tag

Igen, jobb élve, ha lehet. Amúgy az ilyen időre menő pályákon segít az a képesség, amit meg lehet venni a bázison - Lightning Strike: +3 movementet kapsz az első 2 körben, amíg Conceal-ban vagy. Ez pláne a steath-os rangernél jó, lehet jó sokat haladni az elején.
Council küldik: eltűnnek egy nap után. Ha ignorálod és tovább scannelsz, egyfolytában figyelmeztet.

Közben kb. 50 alient öltem meg az UFO attack során; 1 sérültem volt csak. :D Már mindhárom alien ruler is jobb belátásra tért. :) A rupture rohadt sokat segített, jó ellenük a grenadier, már csak a magas páncél miatt is. Blue screen is a snipereken, a robotoknak már nincs esélyük. :)) Elkészültek a plazma fegyverek is, már csak az erősebb páncélzat kell, és kb. készen vannak.

A Psi katonák is jók már, egyedül a Ruler alienek ellen voltak kb. használhatatlanok. Ami jó és egész használható belőlük: Schism az Insanity-vel. Néha még a mind control is bejön, de nagy dögök ellen is hatékony tud lenni a Rupture miatt. A Fuse elég vicces, pl. a rangerrel megláttam egy 5 fős csapatot messziről, a csapatom még Conceal volt; a Fuse-zal szépen berobbantottam a középsőt és szép nagyon szólt a bandán. Van ennél erősebb cucc, de ez nem igényel extra helyet, és újra alkalmazható pl. egy rakéta/gránát helyett. A Domination meg piszok vicces tud lenni szintén, húzósabb helyzeteket már mentett meg, mikor a csapatom nagy harcban áll, erre az Alien körben megjött még 3-4 ellenfél...egy hekkelt droid + egy mind controlled mutonnal leálltak harcolni a barmok. :DDD

Szerk: nekem is beadta egy hekkelés közben, hogy +20 hack after successful, nos, ez kérem működik, de csak a következő csatától, tehát nem lesz egyből meg. Sokat számít, azzal a specemmel durván meghekkelem a Halálcsillagot is. ;]

[ Szerkesztve ]

(#1118) fogtunder válasza emmm (#1117) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Én talán a statist szeretem a legjobban, a Sectopodokat, Gatekepereket és egyéb finomságokat el lehet rakni egy körre pihenni, amíg tudsz rájuk koncentrálni. A fuse nekem érdekes módon sokkal kevesebbszer volt jó.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1119) micafighter válasza fogtunder (#1118) üzenetére


micafighter
nagyúr

Épp erre jó a DLC fagyi gránátja, csak az területre hat és közbe lőni is tudod őket. Viszont a stasist saját emberre is teheted ha jól emlékszem, ami szintén nagyon hasznos lehet.

(#1120) fogtunder válasza micafighter (#1119) üzenetére


fogtunder
nagyúr

kieg nincs meg, pedig meg akartam most venni, de a gyerek elkezdett bölcsibe járni, az asszony viszont még nem dolgozik, úgyhogy prepill a költségvetés PC gaming fakkjában egy büdös nagy 0 szerepel.

lehet saját emberre is tolni, de én úgy kb. soha nem használtam, hasznosabbnak láttam arra eltolni, ami lőne, mint egy saját katonára.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1121) emmm válasza micafighter (#1119) üzenetére


emmm
senior tag

Szerintem ez Commander/Legend szinten jöhet nagyon jól, mint a Falshbang/Smoke grenade és társai, én most egyelőre Veteran nehézségen tolom. Még nem próbáltam.

Fagyis gránáthoz: +aimot is kapnak a katonák a fagyott alienekre, pláne az ilyen Ruleres dögök ellen nagyon hatékony.

(#1120) fogtunder: nálunk is bölcsis a kislányom, augusztus közepén kezdte a beszoktatást, ismerős a helyzet. :U

[ Szerkesztve ]

(#1122) emmm


emmm
senior tag

A Psi katonáknak a Void Rift/Null Lance végső képességet miért nem engedi megtanulni? Kimaxoltam a képességeket, de egyiknek sem adta be. Mindkettőt eltérő módon fejlesztettem. A gatekeeperes Psi Amp kell hozzá, vagy WTF? :F Nem dob be már tanulható képességet.

(#1123) saen : akkor nem tudom. Most nyomom a Gatekeeper autopsy-t, hátha utána feldobja.

A shard gun (plazma shoti) egy +15 aimmal meg +15 % crittel együtt iszonyú durva. A stealthos rangerem concealból a dupla lövéssel akár 30+ sebzést is lead (első lövés akár 120 % crit chanccel 20+ sebzést is lead!) Nem tudom, hogy számolja a critical chance-t, de tutira nem összeadja. Asszem legközelebb egy helyett két ilyet fogok vinni, mert a kill után még untauchable is lesz, valamint el tud menekülni a végén. A snipernek már csak egyet kellett lőnie (Blue Screennel critezik az is magaslatról 20+ -okat), és egy sectopod el is füstölt! :Y

Úgy látom, 2 sniper, 2 ranger és 2 spec (1 healthos, 1 combat hekkeres) adja a legdurvább kombót.

[ Szerkesztve ]

(#1123) saen válasza emmm (#1122) üzenetére


saen
veterán

Passz, nekem mindig engedte tanulni őket.

(#1124) Djuree válasza emmm (#1122) üzenetére


Djuree
félisten

nekem beadta első 3 skill között mindkettőt. :DDD :C és gatekeeperrel még nem is találkoztam...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1125) emmm válasza Djuree (#1124) üzenetére


emmm
senior tag

Nekem meg az összes többi megvan, de ezt a kettőt egyiknek sem adta be! :((

(#1126) Djuree válasza emmm (#1125) üzenetére


Djuree
félisten

sztem csak szerencse kérdése mit ad be. peched van, nem kicsi. :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1127) emmm válasza Djuree (#1126) üzenetére


emmm
senior tag

Sebaj. Majd mind controlled lesz az összes, ha más nem insanity-val! ;] (amúgy meg a k. anyját.)

(#1128) Djuree válasza emmm (#1127) üzenetére


Djuree
félisten

nekem meg mind controll-t nem ad egyiknek se. :(

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1129) fogtunder válasza Djuree (#1128) üzenetére


fogtunder
nagyúr

dominate-et se? mert az előző részben volt mind control, itt már így hívják. bocs akkor, nem akartalak indokolatlanul hülyének nézni :)

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1130) Djuree válasza fogtunder (#1129) üzenetére


Djuree
félisten

arra gondoltam. :B

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1131) emmm válasza Djuree (#1128) üzenetére


emmm
senior tag

Amúgy utánanéztem, elvileg az összes Psi skill megtanulható (Steam-en írták fórumban). Nekem is megvan minkét katonámnak az összes, kivéve a két legdurvábbat. :DDD Bakker...de hogy tanuljam meg, ha már nem dob fel több tanulható képességet a Psi laborban?

Szerk.: egyébként ezért gondoltam, hogy hátha valamilyen adott játékszakasz/fejlesztés/event feloldja a következő fejlesztési szintet a Psi laborban...

[ Szerkesztve ]

(#1132) emmm


emmm
senior tag

Na, felhúztam két új psi katonát, mindkettőnek egyszerre, a 3. körben adta be a void riftet. :) A korábbi kettőnek az összes megvan, csak a void riftet és a null lance-et nem. :DDD

Már mindent kifejlesztettem, nincs ellenfelem; lassan az összes rádiótornyot felhúzom, és már 1200 a havi bevételem. Minden kontinensem megvan.

(#1133) torma1981 válasza emmm (#1132) üzenetére


torma1981
veterán

Random dobálja. Én mindig mentettem előtte. Visszatöltöttem ha nem volt jó a kívánt képesség.

(#1134) Kvelstadt válasza emmm (#1132) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Excellent work commander! :)

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1135) Djuree válasza torma1981 (#1133) üzenetére


Djuree
félisten

ja hát úgy könnyű kéremszépen, csak ennek a játéknak pont ez lenne a lényege. én így sosem tölteném vissza, max játék közben ha 90%-ról mellé lő. :D
lényegében azt is vissza lehetne tölteni ha a black marketban nem azt ad amit szeretnél, vagy nem az lenne a kedvenc termék amiért dupla árat ad amiből neked sok eladó van. vagy ha küldit ad és nem az a jutalom ami kéne...így lényegében legnehezebb fokozaton se lenne semmi kihívás...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1136) fogtunder válasza Djuree (#1135) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én se játszanám így, akkor már semmi értelme, pont az a lényeg, hogy a szar helyzeteket hogyan kezeled, ha mindig pozitív az RNG, akkor elvész a kihívás. nem mondom, néha én is visszatöltöm, ha extrém szarrá válik a helyzet, de azért nincs savescum.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1137) MM


MM
őstag

Először végigjátszottam Veteran-on, aztán Commanderen. A rendszeres "86%-nál is mellé" szívásokat csak utóbbinál tapasztaltam, így gondoltam az Ironman opciót Veteran-on próbálom ki.
Pozitívan csalódtam, eddigi legélvezetesebb játékom volt. Ajánlom mindenkinek, de főleg a visszatöltögetésről leszokni vágyóknak! :)

(#1138) micafighter válasza MM (#1137) üzenetére


micafighter
nagyúr

+1 :K

[ Szerkesztve ]

(#1139) emmm válasza torma1981 (#1133) üzenetére


emmm
senior tag

Igazából a két fő képesség nélkül is elég jók a psi katonák. :DDD De ha már felhúztam két újat, akkor már azokkal megyek.

Közben kipróbáltam a két korábban említett pakkot a műhelyből; a 3. slotos fejlesztés katonáknak szépen átvariálja a dolgokat :) Meg a két új kaszt is. Durvák, még tesztelés alatt, pláne az assault: iszonyat a critical hitje, általában eléri vagy meghaladja a 100 %-ot shotival :DDD Egy AP rounds-szal felszerelve akár egy sectopodot is kinyír egymaga körön belül, ha kap egy kis segítséget egy psi katonától :)

(#1137) MM: nemsokára nekem is jön a Commander fokozat, a veterán szint inkább normálnak hat. :)

Jut eszembe: megvolt az első 99%-os aim melletti mellélövésem... ;] :W

[ Szerkesztve ]

(#1140) emmm


emmm
senior tag

Már csak az utolsó küldetés van hátra. :) Mindennel kész vagyok, 3000+ supply-om van, csak intelem nincs egyedül, az meg az utolsó küldetéshez elég jól jön az extrák miatt. Így összeszedem és befejezem végre, és jöhet a Commander szint! :)

(#1141) Djuree válasza emmm (#1140) üzenetére


Djuree
félisten

én is újat fogok kezdeni már harmadjára inkább, itt commanderen a 250-es bevételemmel elég nehéz már a vége felé, bár hála istennek a 20 éves stratégiai játék múltammal itt is megcsinálok minden küldit h ekkora hátrányban vagyok, de sokszor vissza kell tölteni közben.
de most ráuntam, várok 1-2 hónapot...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1142) emmm válasza Djuree (#1141) üzenetére


emmm
senior tag

Próbáld ki a steam-os műhelyet, elég jó cuccokat raktak össze a laborra, a psi katonákra is...van pár egész használható, meg persze brutál alieneket is be lehet velük rakatni.

(#1143) micafighter válasza emmm (#1142) üzenetére


micafighter
nagyúr

Emlékeim szerint ő PSen tolja, és szerintem ott nem tudja elérni a workshopot/modokat.

[ Szerkesztve ]

(#1144) Djuree válasza micafighter (#1143) üzenetére


Djuree
félisten

ja ott sajna nincs olyan. :(

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1145) emmm válasza Djuree (#1144) üzenetére


emmm
senior tag

A PC sose hal meg! :DDD

(#1146) emmm


emmm
senior tag

Basszus, kellett egy hónap, mire jött valami intelem végre. :U Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ahol ugye kevesebb katonával kell végigcsinálni a rádiótorony kiiktatását.
Közben kaptam egy fullos Gunner katonát: nagyon jónak tűnik basszus! Elég jó support karakter, ugyanis a holo target+area supression+meg egy csomó aim-ot adó perkje van. Az area supression területe is növelhető még, tehát kb. egy egész csapatot le tud pinnelni, és holo targetet is tesz rájuk. Cserébe nincs gránátvetője, de heavy páncéllal megkapja a plusz heavy weapon slotot, így blaster launchert is tud vinni. Jó eséllyel el is találja a bandát, mert magasabb az aim-ja, mint a sima gránátosnak! Kár, hogy a végére kaptam meg, nagyon már nem fogom kipróbálni, a fő csapatot fogom vinni. Majd a Commander szinten! ;]

(#1147) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Most olvastam hogy az xcom2 is fog kapni pro parch-et.
De vajon csak nagyobb felbontásban fog laggolni meg sokat tölteni vagy optimalizálják végre?

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1148) emmm


emmm
senior tag

Na, Veteran szint pipa, senkim sem sérült meg. Kb. 750 alien hulla lett a végére, 3000+ supply és minden csőmaxra kifejlesztve. A végső csatába vittem egy psi egységet is, felváltva a commanderrel, durván jó csapatot adott. Senki sem sérült meg és kb. az első körökben meghaltak az avatarok. :)

Így elkezdtem a Commander szintet. Harmadik hónapot kezdtem, bevétel 350 körül, egy kontinens bnuszom már van, magnetic fegyverek fullosak és használom a steam workshopot is. :) Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé. A katonák nagyon másak ezzekkel a patch-ekkel, a shinobi igazi Kill Bill-t hoz a játékba az elejétől kezdve. Mindenki shotival rohangál, és végre a gunnerrel a heavy osztály is használható lett :DDD A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...
Valamivel ez már nehezebb, leginkább azt veszem észre, hogy jobb a gép találati esélye. De nincs több ellenfél, mint veterán fokozaton. Nem vészes. :)

Szerk: amire itt már figyelni kell, hogy jó taktikát kell választani, nem lehet ész nélkül menni mert game over egyetlen kör alatt! A flanked enemy-re pedig rá kell menni, iszonyat critical sebzéseket okoznak a shotik meg a kard.

[ Szerkesztve ]

(#1149) Cadal válasza emmm (#1148) üzenetére


Cadal
őstag

Én tegnap kezdtem el veteránon. Az első ismerkedés még alap nehézségen megvolt. Az elején próbálok a fejlesztésekre és a területfoglalásra rámenni, ügyelve a rádiótornyok megfelelő helyekre való lepakolásával.

Milyen építkezési sorrendet használsz illetve mit hova terveztél építeni?

Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé
Ez mit jelent? Pontosan milyen modokat tettél fel? Én csak a Long war perk pack-ot tettem fel lehetett volna mást is?

Még valami. Az előző végigjátszásban egy csomó mindent nem tudtam kifejleszteni, legyártani. Nem volt rá idő. Igaz nem építettem labort, ez gondolom lassítja a kutatást. És egy idő után nem volt elirium core-om sem, így a proving groundban nem tudtam fejleszteni semmit. :( Ezekre a problémákra az a megoldás, hogy építek labort, több tudóst toborzok, illetve több küldetést próbálok teljesíteni mert ha jól tudom elirium core-t ott tudok szerezni/kapni?

[ Szerkesztve ]

(#1150) fogtunder válasza emmm (#1148) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én a commander packet nem szeretem, limitálja, hogy kiket vihetsz küldetésre és annyira nagyon sokat nem ad hozzá, viszont az új classok kellemes mértékben felkavarják a dolgokat és teljesen új taktikákat tesznek elérhetővé.

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  XCOM 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.