Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  XCOM 2

Hozzászólások

(#1451) Dlite válasza khalox (#1450) üzenetére


Dlite
tag

Köszi!

RTX2060 I5-9500

(#1452) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Miután végigvittem PC-n az X-Com Enemy Unknown-t Ironman+Impossible nehézséggel azt hittem ezt nem tudom még überelni, de most hogy telefonokra is van már X-Com Enemy Within, így gondoltam megnézem mennyivel tud többet az EU-hoz képest...
Nos, amikor belekezdtem, akkor nem hittem, hogy összejön (és nem is 1-2 nap volt), de kivégezve a PC-s EU után telefonon is az EW Ironman+Impossible módban, ráadásul úgy hogy 4 fős csapatot nem bővítettem :)
5 achievement ugrott fel a végén, sajnos más achievement megcsinálása miatt kilőttem a Ain't No Cavalry Comin'-t :(

Remélem X-Com 2-ben is van Ironman+Impossible mód, mert most már tényleg ő a soros :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1453) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Hali!

Nem tudok dönteni, hogy az ADVENT network towert csináljam először, vagy a hátralévő két alien facility kerüljön sorra. A network towernél írja, hogy no coming back blabla, ez a végjáték trigger, mint EU/EW esetén a temple ship, vagy megcsinálható nyugodtan, lehet folytatni utána?

(#1454) khalox válasza FoxiestFox (#1453) üzenetére


khalox
őstag

Ha elkezded, akkor az a végjátékig visz, nem tudsz már visszamenni más küldetésekre és a kutatás meg fejlesztés is áll.

(#1455) FoxiestFox válasza khalox (#1454) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Ja, közben be is fejeztem, köszi. :D 32 achi lett meg a 80-ból, lesz még benne pár végigjátszás.

(#1456) Aku-Aku válasza CSB29 (#1433) üzenetére


Aku-Aku
tag

LW2-őt már végigjátszottam 3-szor, három különböző fokozaton, kivéve a legmagasabb.
Az elején kell nagyon jól kezdeni, beszivárgás nagyon kell, 1 emberes akciók nagyon kellenek.
Még van pár dolog ami nagyon kell, de talán nem kellene minden poént lelőni :)

Két egyenes közt a legrövidebb pont az út.

(#1457) Aku-Aku válasza farkas26 (#1434) üzenetére


Aku-Aku
tag

Ez egy ismert hiba, sajnos a neve nem ugrik be, pedig akkor tudnám mutatni a megoldást is, talán ha van.
Esetleg erre keress rá: Avenger bug, vagy take off bug, Avenger stuck, vagy ilyesmi...

Két egyenes közt a legrövidebb pont az út.

(#1458) sz_abika


sz_abika
addikt

Kicsit túltoltam a FIFAt mostanság, gondoltam a megvásárolt WOTC-t előveszem idegnyugtatónak - én commanderen ironmannel végigmentem a rendesen, de hogy az első 2 missziót összesen 9 probálkozásból hozzam le, az kritikán aluli :DDD

Viszont utána jött az első Lost küldetés - nagyon feelinges lett! - és elég fura hogy ilyen hosszú pályára 1 gránáttal engedett ki. Azért a végén elkelt volna még egy pár, mert a rookiekkal elég nehéz headshot chaineket lőni :)

Mindenesetre a régi modjaim közül hiányzik egy jópár, a perfect info meg a showmetheskillz kimondottan :(

PSN: xszabikax

(#1459) kicsako


kicsako
őstag

Sziasztok,

Nemrég kezdtem el a játékot, és lenne egy kérdésem:
Az idő haladtával erősödnek az ellenfelek, vagy a kutatásaimat veszi figyelembe a játék?

Itt egy halál őszinte videó a tegnapi napról :D kb. 7 lost állt egymás mellett, gondoltam küldök rájuk egy rakétát, a videó már utána történt:
https://youtu.be/-I822yitkTY

[ Szerkesztve ]

(#1460) Gyuurma77


Gyuurma77
kezdő

Sziasztok! A "Shen last gift" DLC mikor inul a játékban? Elejétől kell elkezdenem, hogy aktiválódjon, vagy úgy is bejön, ha már kb a játék felén túl vagyok?

[ Szerkesztve ]

(#1461) Warton válasza kicsako (#1459) üzenetére


Warton
őstag

Szerintem inkább egyre többen lesznek. Először megjelenik egy darab muton és akkor úristen, aztán következő körben már három muton egy archon jön, és így tovább időről időre egyre több ellenfél.

Amúgy rohadt nehéz ez a játék. Nem játszottam az előző résszel, így teljesen kezdőként csöppentem bele és kellett kb. 20 óra mire kitapasztaltam, hogy mit hogyan kéne csinálni és még most is beleszaladok olyan veszteséges csatákba, hogy öröm újrakezdeni az elejétől.

(#1462) Gyuurma77


Gyuurma77
kezdő

Sziasztok! A "Shen last gift" DLC mikor indul a játékban? Elejétől kell elkezdenem, hogy aktiválódjon, vagy úgy is bejön, ha már kb a játék felén túl vagyok?

[ Szerkesztve ]

(#1463) khalox válasza Gyuurma77 (#1462) üzenetére


khalox
őstag

Elvileg valamikor a május játékhónapban ugrik elő - ha túl vagy rajta, akkor nem tudom.
Azonban elvileg újat kell kezdened, ha az éppen játszott menet még nem ismerte a DLC-t, mert ott lehet be, illetve kikapcsolni az elején, hogy akarod-e vagy sem, hogy benne legyen.

(#1464) Gyuurma77 válasza khalox (#1463) üzenetére


Gyuurma77
kezdő

Köszi a választ! Azt esetleg nem tudod, hogy probléma e ha mindegyik dlc aktiválva van? Az nem lehet, hogy pl..az "alien hunters" miatt nem indul a "shen's last gift" ?

[ Szerkesztve ]

(#1465) khalox válasza Gyuurma77 (#1464) üzenetére


khalox
őstag

Biztos, hogy nem probléma. Annak idején a Deluxe Editiont vettem, amiben a War of the Chosen előtti minden megjelent DLC benne volt, és az első végigjátszással úgy ment le, hogy mindegyik aktiválva volt (kezdetben ezért kicsit sűrű volt a program, így aki elsőre ismerkedik a játékkal, annak lehet, nem ajánlott így játszani annyira).

A Shen küldetést egyébként lehet késleltetni is, illetve ha kihagyod, attól még lehet SPARK-okat építeni, fejleszteni akkor is.
Másodjára a WotC-ot is megvettem hozzá, és azzal kezdtem el játszani, megint csak mindent aktiválva. Ilyenkor a Hunteres játékelemek másképp viselkednek, mint a WotC nélkül, de benne vannak, kipróbáltam (eddig csak a Viper King jött egy random küldetés alatt, távozni már nem sikerült neki :DDD )

(#1466) Gyuurma77 válasza khalox (#1465) üzenetére


Gyuurma77
kezdő

Köszi. Közbe már észrevettem,hogy oké a dlc dolog. Imádom ezt a játékot, még annakidején ps1-en játszottam ki a "enemy unknow-t" és a "terror from the deep-et", aztán azokat amik 360-ra megjelentek, most meg ps4-en ezt... Még a "war of the chosen" hiányzik a dlc-k közül, aztán teljes lesz a game.

(#1467) Cadal


Cadal
őstag

Nemrég elkezdtem WotC kiegészítőt. Még eléggé az elején vagyok valahol április vége körül. Ha kicsit késleltetni akarom a fő küldetések menetét, akkor az ADVENT Offiicer "skullmine" lépést tolhatom egy kicsit időben? Területfoglalást erőltetném, meg a szövetségeseket segíteném küldetésekkel.

(#1468) woryz


woryz
senior tag

Bírom ezt a játékot... Azt mondja, hogy easy a nehézsége "a mentsünk meg x embert" küldetésnek (amikor a földönkívüliek megtámadják a valamilyen ellenálló bázist), háromszor futottam neki, mindháromszor full csapat vesztés... :(

(#1469) Warton válasza woryz (#1468) üzenetére


Warton
őstag

Attól is függ, hogy magának a küldetésnek mi a szintje: Difficult, moderate stb. A difficultokat szoktam kerülni, ha lehet, persze mindig ott lehet a leghasznosabb dolgokat nyerni.

(#1470) woryz válasza Warton (#1469) üzenetére


woryz
senior tag

A küldetés nehézsége volt easy... A játékot a normál (vagy mi) nehézségen játszanám, de megint beszoptatott... :W Úgy kiszedtek a full cover mögül, hogy öröm volt nézni... :W

(#1471) CPT.Pirk válasza woryz (#1470) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Milyen ellenség ellen mentél? Nagyon hasznos tud lenni egy jól elhelyezett flashbang a gránátos emberkédtől az ellenség közepébe, nagyon nagy területre hat.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1472) woryz válasza CPT.Pirk (#1471) üzenetére


woryz
senior tag

Még csak lvl2-es volt a heavy katonám (a többi is :) - nagyon az elején vagyok még), és volt nálam egy assault, egy sniper (az a reaper csaj) meg egy support. Annyit tudtam csak, hogy az advent megtámadta a falut és oda kell menni kimenteni annyi civilt amennyit csak lehet. De volt benne minimum kettő sectoid, meg kettő priest (vagy mi), meg a sima advent katonák lehettek még + az a nagy alakváltó förmedvény...

A tutorial kihagyása milyen "hátrányokkal" jár? Kezdem kicsit unni az első bemelegítő küldetést + a sok rizsát. :) De a komplett story-hoz kell a tutorial is, csak role playing aspektusból. :)

Az ellenséges katonák erőssége függ attól, hogy milyen techeket fejlesztettem ki? Vagy csak az idő előrehaladtától / területtől függ?

(#1473) Gery9112 válasza woryz (#1472) üzenetére


Gery9112
őstag

Nem bántásból de lehet az a vereség user error. Kb. én is ott vagyok a kieg-ben ahol te. (Tegnap vertem vissza az advent támadást civilek ellen). Kiegben lévő új egységgel a Lost-on kívül nem is találkoztam mással, ettől függetlenül könnyebb volt a küldetés mint az alapjátékban mert a civilek között lévő fegyveresek csökkentik vagy esetenként meg is ölik az idegeneket. Továbbá csoportban verődve vannak a civilek, nem pedig a szélrózsa minden irányában szétszórva mint az alapjátékban.

Szerintem vedd vissza a nehézséget vagy tanulmányozd tovább a játékot. Ahogy előtte is írták vannak trükkök (flashbang vagy később emp gránát), amikkel könnyítheted a helyzeted.

+ 1 gondolat: Szerintem érdemes az alapjátékkal kezdeni kieg nélkül. A kiegészítő több helyen csavar egyet az alapjáték menetén és nekem pl. baromi hasznos volt az alapjátékban szerzett tudás...nélküle elég sok dologra kellett volna figyelnem egyszerre.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1474) CPT.Pirk válasza woryz (#1472) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ahogy fejlődsz, úgy fejlődik az ellenség is. Illetve ha te nem fejlődsz, ők attól még fejlődnek. Majd nemsokára meglátod a kígyókat, azok szívatnak az elején. :)

A tutorial nem lényeg, csak megmutatja a flanking és a fedezék rendszert, bár azt hiszem az elvégzése miatt már pár jobb katonával kezded a játékot. Szóval inkább csináld meg.

Az ilyen rajtaütéses küldetésnél meg menj biztosra. 3-4 katona overvatch-ra rakva, egyel meg mész előre. Mikor meglátod az ellent, akkor többen rálőnek. Valamint ajánlatos nem behúzni egyszerre több ellenséget.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1475) CPT.Pirk válasza Gery9112 (#1473) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A játék végén vagyok, de a sima civilek konkrétan legyakták az adventet az utolsó rajtaütéses küldetésen. Mutonból kettőt, meg az a test másolós cyber izéből vagy 3, csak úgy szitává lőtték őket, mielőtt odaértem. :D

Én nem kezdeném az alapjátékkal, mert nagyon jó dolgokat hozott be a Wotc. Én a "rulers" DLC-t nem kapcsolnám be, az eléggé nem lett jó de cserébe szivatós.

Hmm, mondjuk a Wotc Chosen-jei elég kemény ellenfelek, ezen a téren igazad lehet. Eltelt némi idő, mire ki tudtam nyírni az elsőt, utána a többi már ment könnyen.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1476) woryz válasza Gery9112 (#1473) üzenetére


woryz
senior tag

Hát nekem pont azt tanácsolták eddig, hogy ne az alapjátékkal játszak.

A user errort nem is kérdőjeleztem meg, csak arra akartam utalni, hogy ezt nevezi easy-nek a játék. Valszeg nem volt egyértelmű a fogalmazásom.

Egy másik játékom alatt a civiles küldetést simán megcsináltam nem hogy katona vesztés, hanem sérülés nélkül. Ez ebben a nekiugrásban nem sikerült.

(#1474) CPT.Pirk:
Az előző nekifutásom alkalmával mindig a csillagozott techet fejlesztettem, ha beütött valami akkor átvonultam arra a területre (nem fejeztem be azszem egy "felderítést" (?) sem a mapon, mert mindig átmentem egy másik helyre). Ott a mentsük ki a Mox-ot küldetéssel hagytam abba.

A tutorial egy assaultot ad, de a többi katonám ugyanolyan kezdő zöldfülő (bár lehet, hogy több van belőlük :) ). De akkor megcsinálom (szerintem), úgy gömbölyű a story. :)

És köszi! :)

(#1477) Gery9112 válasza CPT.Pirk (#1475) üzenetére


Gery9112
őstag

Igen a kieg. nagyon jó dolgokat hozott be, most már nem indítanám el az alapjátékot mert annyival több pluszt ad. Teljesítmény szempontjából is ég és föld a különbség az alap és a kieg között.

Amire céloztam az az, hogy ezek az újítások az alapjátékra épülnek. Az új ellenfelekkel még nem futottam össze de eléggé szívósnak tűnnek. Játékmechanika szempontjából nagyon tetszik, hogy bevezették a fáradékonyságot mert tényleg arra ösztönöz, hogy ne csak 5-6 katonám legyen maximum szinten a többi meg rookie.
Plusz teljesen érthető, hogy küldetések között "elfáradnak", valamint két katona közötti kötelék még több lehetőséget rejt, hogy kit vigyél a küldetésre. (gondolom, ha a kettő haver közül az egyik meghal az eléggé negatívan fogja érinteni a másikat).
Ezek mind olyan dolgok, hogy szerintem előnyös ha képben vagy az alapjátékkal mert a játék legelején csak kapkodod a fejed, annyi információt zúdít rád a játék.

woryz: Ezért is nem rosszindulatú volt a hozzászólásom. Ez a játék nem könnyű és a hibákért könyörtelenül büntet. Ezekre csak az a megoldás, hogy tovább próbálkozol és megtanulod az apró trükköket. Viszont a legfontosabb, hogy minden bukásból tanulsz és ez a szép benne szerintem. Szóval sok sikert és kitartás. :R

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1478) CPT.Pirk válasza Gery9112 (#1477) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Hehe, akkor lesz majd meglepi a Chosennel. :D Nekem az volt a szerencsém, hogy az első akivel találkoztam, az érzékeny volt a robbanásokra, így az elején volt mivel kordában tartani. De ebben az a szép, hogy ezt is a dobókocka dobja és kaphatsz rossz kombinációt. :)
Én egyébként először azzal a kardos shotgunos csajjal találkoztam, elég aljas jószág.

woryz: szerintem ne normálon kezd, ha újrakezded. Elég bitang nehéz tud lenni a játék már ott is. :D

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1479) Gery9112 válasza CPT.Pirk (#1478) üzenetére


Gery9112
őstag

Ja de bocsi, őt már megkaptam. Szerintem az ő megjelenése "scriptelt" mert eddig mindenki őt kapta, viszont a gyengeségei változnak. Nekem közelharcra és a reaperekre volt érzékeny. Először nem értettem mi van, mert amikor az ő köre volt jött és a kör végén láthatatlanná vált.....néztem, hogy hát mi van miért nem tudom támadni ha valahol itt van a közelben.

Aztán mikor már 1 emberem a földön feküdt úgy voltam vele, hogy nem érdekel ha a Lost a robbanás hangjára jön de gránátot dobok oda ahol szerintem lehet a Chosen. Egyből felfedte magát, 1 lövés a reapertől + egy melee támadás és vége is lett.

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1480) CPT.Pirk válasza Gery9112 (#1479) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Jaja, először őt dobja be. Nekem a robbanásokra volt érzékeny, és azt hiszem szintén a reaperekre, de a meelere meg immunis volt.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1481) woryz


woryz
senior tag

ÁÁÁÁ! Most meg megkaptam a "Sabotage Psionic transmitter" küldetést, és nem halmozott el túl sok lehetőséggel. Négy kör letelte előtt egy erősítőt sikerült csak felfedezzek, és nem is lett meg az első két objektíve a küldetésnek... Nagy gáz ez? Vagy kezdjem elölről? Hátha kicsit egyszerűbb küldetést kapok? :F

(#1482) Gery9112 válasza woryz (#1481) üzenetére


Gery9112
őstag

Várj ez a kieg. első küldetése azt hiszem. Mindig ezt kapod, ahogy az első Chosen megjelenése is előre meghatározott. (gondolom ilyen módon vezet be a kieg. az újdonságokba).

Annál a küldetésnél, ahol vagy a gyorsaság a kulcs. Nem fogsz sok ellenféllel találkozni cserébe gyorsan kell haladnod előre mert kevés időd van megtalálni a jeladókat. Egy jeladó kiiktatása + 1 kört ad viszont készülj fel 2-3 körnél feljebb nem fogod tudni tornázni az idődet, folyamatosan nyomulnod kell előre.

Ahogy Pirk is javasolta, érdemes könnyűre rakni a nehézséget. A nehézségi fokozatok nem adnak több időt 1-1 időlimites küldetésnél, hanem az ellenfelek lesznek veled "kíméletesek". Nem fogják használni a spéci képességeiket, gránátokat, jóval kevesebb eséllyel találnak el téged. A bajtársak elvesztése és a versenyfutás az idővel olyan tényező ebben a játékban, amivel mindig számolnod kell.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1483) woryz


woryz
senior tag

Igazándiból az lenne / lett volna a kérdésem, hogy:
a) valamit benéztem, hogy rossz irányba indultam el, vagy ez teljesen lutri volt, és szerencsétlenül választottam
b) ha nem sikerül a küldetés milyen hátrányom származik, ha származik belőle?

(#1484) body007


body007
addikt

PS4-re ebben a hónapban az xcom 2 az ingyen játék :Y Már nagyon viszketett az ujjam, h megveszem. Szerencse, h türtőztettem magam :)
Na megyek olvasom a topikot tovább, már az első 200 hsz megvolt :DDD

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#1485) khalox válasza body007 (#1484) üzenetére


khalox
őstag

Inkább játssz akkor szerintem :)) meglehetősen addiktív is tud lenni.

(#1486) CPT.Pirk válasza body007 (#1484) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Tök gáz, hogy PS4-en nem éritek el a workshopot. Az alapjáték is jó, de csomó igen hasznos mod van hozzá.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1487) body007 válasza khalox (#1485) üzenetére


body007
addikt

Játszanék, de sajnos dolgozni is kell(ene), így marad az olvasás :D

CPT.Pirk: Az olyasmi lehet mint a fallout 4-nek a mod gyűjteménye. Ott meg tudták oldani a cross platform dolgot (bár nem minden mod megy mindenhol), itt is rászánhatnák magukat.

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#1488) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Steam sale-en pedig alig tettek egy kis akciót a Chosenre.. pedig nagyon megvenném már, de ennyiért még nem.. egy 50%-ot várok.

(#1489) Hokunda válasza FoxiestFox (#1488) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Hatalmas +1!

Meg persze az is dühítő - tudom nem újdonság, hanem elcseszett gyakorlat - hogy a day 1on xcom2 tulaj kifizetett 50 eurot meg 20at a reinforceért és semmivel nem jár jobban, mint az, aki az alapjátékot is most veszi. A collectiont már megkaphattad annyiért, mint magában a war of choosent, holott ezen halmaz azért többet juttatott a fejlesztőknek kicsivel!

(#1490) khalox válasza Hokunda (#1489) üzenetére


khalox
őstag

Márciusban a GMG-n volt 55%-os leárazása, akkor vettem.

(#1491) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Na kicsit elhúzva, de wotc is befejezve.


Endgame csapat. 3 chosen fegyver, 3 blaster launcher, 1 shredstorm cannon és gránátok. Nem bíztam a véletlenre. :)


Amit a reaper rejtve felderített,


oda szépen belőttem egy blaster bombot. Aztán még kaptak egy olyan commanderes bazinagy riftet is. :)


Azt mondja volt egy elvesztett küldetésem, az valami bugos küldetés volt még a játék elején. Az elvesztett katona is csak a demó küldetés katonája volt. 40 katonám volt a végére, abból 18 ezredes és nem vesztettem senkit. :D

A végén valami nagyobb fightra számítottam, azt a 3 avatart elég könnyen lenyomtam, a többit meg a csapat ledarálta. :)

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1492) Cadal


Cadal
őstag

Aki esetleg újra játszaná a WotC kiegészítővel a játékot, és szereti a kihívásokat annak ajánlom figyelmébe az alábbi két mod-ot a játékhoz:

A Better Everything Ez igazából egy gyűjtemény, lehet szemezgetni is benne.

The MOCX Initiative (vigyázat elég erősek a Mocx -ek!.)

(#1493) alratar


alratar
addikt

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogyha szerzek egy tudóst, az automatikusan csökkenti a kutatási időt vagy valahogy hozzá kell rendelnem a kutatáshoz?

két dolog miatt kérdezem.
1. akármikor megnézem, a státusza elérhető
2. a mérnököt ugye manuálisan kell hozzárendelni egy szoba kitakaritásához vagy statisztikái növeléséhez

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1494) MM válasza alratar (#1493) üzenetére


MM
őstag

A tudósok száma automatikusan csökkenti a kutatási időt, nem kell külön hozzárendelni.

(#1495) alratar válasza MM (#1494) üzenetére


alratar
addikt

Köszönöm a gyors választ. :)

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1496) Gery9112


Gery9112
őstag

XCOM 2 War of the Chosen Legacy pack DLC

Október 9-én lesz elérhető PC-n. 3 módot tartalmaz:
- Skirmish
- Offline Challenge
- Legacy Operations: Csak akció, bázismenedzsment nélkül és történetben összeköti az Enemy Unknown-t az XCom 2-vel.
- Előző XCOM részek soundtrack-ja és az eredeti XCOM zenéje :Y

A DLC ingyenesen elérhető lesz egy rövid ideig az alapjáték és a War of The Chosen birtokosainak.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1497) khalox válasza Gery9112 (#1496) üzenetére


khalox
őstag

Király! (kezét dörzsölgető szmájli...)

(#1498) FoxiestFox válasza Gery9112 (#1496) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Tudjuk már, hogy meddig lesz free? Mostanában tervezem megvenni a WoTC-t.

(#1499) khalox válasza FoxiestFox (#1498) üzenetére


khalox
őstag

Most az X-Com 2 Collection olcsó még 4 napig.
Ha megvan az alap, azt nem tudom, hogy külön kulcsként kapod-e, de még lehet, hogy így is kijössz olcsóbban, mint a WotC-vel, ha hiányzik más DLC is.

(#1500) FoxiestFox válasza khalox (#1499) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Az alapjáték van meg, és Shen's Last Gift, utóbbival még nem játszottam, akkor tervezem, mikor meglesz a WoTC, gondolom, beleépül abba a kampányba is.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  XCOM 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.