Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Na, Veteran szint pipa, senkim sem sérült meg. Kb. 750 alien hulla lett a végére, 3000+ supply és minden csőmaxra kifejlesztve. A végső csatába vittem egy psi egységet is, felváltva a commanderrel, durván jó csapatot adott. Senki sem sérült meg és kb. az első körökben meghaltak az avatarok.

Így elkezdtem a Commander szintet. Harmadik hónapot kezdtem, bevétel 350 körül, egy kontinens bnuszom már van, magnetic fegyverek fullosak és használom a steam workshopot is.
Jó a laboros cucc is, ezt is felraktam a két meglévő long war cucc mellé. A katonák nagyon másak ezzekkel a patch-ekkel, a shinobi igazi Kill Bill-t hoz a játékba az elejétől kezdve. Mindenki shotival rohangál, és végre a gunnerrel a heavy osztály is használható lett
A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...
Valamivel ez már nehezebb, leginkább azt veszem észre, hogy jobb a gép találati esélye. De nincs több ellenfél, mint veterán fokozaton. Nem vészes.
Szerk: amire itt már figyelni kell, hogy jó taktikát kell választani, nem lehet ész nélkül menni mert game over egyetlen kör alatt! A flanked enemy-re pedig rá kell menni, iszonyat critical sebzéseket okoznak a shotik meg a kard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A commander-képző perkek/részek különösebben nem dobnak a csapaton, de megférnek. Egy embert sem veszettem még, jól haladok; a dlc-s küldetéseket még nem kezdtem el, viszont most lesz az első bázis-támadásom, mert végig ér a csík lassan...