Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz taylorp #161090 üzenetére
500 GB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 109.900 Ft
1 TB-os PS4 vagy Xbox One alapmodell (FAT): 104.900 Ft
500 GB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 84.900 Ft
1 TB-os PS4 Slim vagy Xbox One S: 79.900 FtAnnyit fizetsz +-ba az új konzolért amennyi mellé van írva.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz taylorp #165614 üzenetére
Csak appom van mobilról, a böngésző is átdob, de abban sem találom én sem. A katalógust / hirdetést is appban kapom (kaufda), elvileg dec. 21-ig érvényes.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
válasz taylorp #165638 üzenetére
NoOne1976 Mint írtam is nektek lassan 13 éve dolgozok annál a nagy vörös cégnél. De ettől függetlenül persze gusztustalan az ,hogy X vagy Y országokban 4-5x annyit keresnek mint nálunk és olcsóbb egy Xbox vagy bármi más mint itt. Ez egy vicc az tény.
Nem tudom a FH4 lerakni. Teljesen magába szippantott.
-
StLui
veterán
válasz taylorp #172885 üzenetére
Tény, hogy sok vevő nincs tisztában a lehetőségekkel, így pl a nagyáruházi, sokszor irreális árakhoz viszonyítanak, és el lehet adni drágán a használt gépet.
Most is van 199 CHF-ért, csak most nem extra játékkal, (tudom innen haza kell juttatni, de voltak lehetőségek német amazon, MS, stb)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Baltazár123
senior tag
válasz taylorp #173076 üzenetére
Nekem eddig kétszer feldobta böngészőben, most járt le a legutolsó előfizetésem 3 napja és már csak a 3e forintos variációt adja, de korábban is volt, hogy több nap után adta be csak. Próbálgatni kell.
A CDkeys-en van 3 havi kb 5e pénzért. Szerintem behúzom onnan, ha nem ajánlja fel a 300 forintos megoldást. Elkezdtem a Shadow of Tomb Ridert, csak az a program egymaga többe kerülne.
Nekem amúgy egy gondom van csak a GP-al, hogy a dlc-ket még külön meg kéne venni. Eddig általában a megjelenés után 1-1,5 évvel szoktam megvenni a játékot nyomott áron, olyan kiadásban általában, hogy a megjelent dlc-ekkel együtt vagy legalább a többségükkel. A GP-hez meg meg kéne venni a dlc-ket, ami meg drága. Ráadásul csak a dlc-re ritkán van akció. Pl a Rise of Tomb Rider 3,6e pénz volt tavaly akcióban az összes dlc-vel együtt. Most berakták a Shadow of Tomb Ridert, aminek örülök persze, de jönnek majd a dlc-k hozzá és nem csak olyan, ami plusz ruhát ad neki (mert azokat lesz.rom) de ami játékmenet vagy új küldetést. Na most a teljes játék élményért a dlc-k miatt meg kell majd vegyem a játékot jövőre akcióban, akkor csak annyit nyertem a GP-al, hogy az alapjátékot kijátszottam korábban. Jó, hogy ez se rossz, de alapvetően spórolni akartam vele.
Na mindegy is, használom a GP-t természetesen, de lehet, hogy hosszú távon nekem nem éri majd meg a dlc-k miatt. -
szimszonos
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz taylorp #178121 üzenetére
Vásárlásnál azt írja, 11 napig él az akció.
Bár nem követtem az eseményeket, de mikor január legelején kutakodtam Xbox témában, akkor is 300 forint volt, nem tudom hogy azóta tart-e a dolog, csak próbálják motiválni az embereket a vásárlásra, vagy tényleg ennyi idő van hátra.
Btw a konzolhoz kapott egy hónap GP kódot odaadtam havernak, én megvettem a 300 forintosat, így tudunk játszogatni közösen (ő PC-n Forzázik). Ha ő most megvenné a 3 hónapot 300-ért, akkor hozzáadódna a meglévő egy hónapjához, így ha az letelik, onnantól ketyegne a 3 hónap, vagy rögtön az lépne életbe, és az 1 hónap kuka?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Wesder
félisten
válasz taylorp #191439 üzenetére
Lassan egy éve hasznàlom úgy ahogy frissen kivettem a dobozbòl.
Nem volt vele ilyen problémàm. Új vagy hasznàlt Elite?modflow
Elindul, nem kell újra letölteni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz taylorp #191439 üzenetére
A ravaszok nincsenek véletlen rövid útra állítva? Mert akkor csak max fék meg gáz van kb. A gombák érzékenységét, tudod külön külön állítani, vedd alapra. Vagy tölts rá egy üres profilt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Vitee
aktív tag
válasz taylorp #195747 üzenetére
Úgy tűnik ezt bemákoltam tegnap. Alzánál 14.000ft volt a fehér One kontroller. Ebből kuponnal leszedtem 4 ezret. A kuponhoz szükséges kábel, meg a bolti átvétel miatt lett 10500ft. De most néztem és már 18500ft megint.
Lehet érdemes lesz nézegetni néha[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
-
zsocy
őstag
válasz taylorp #207255 üzenetére
Tegnap este nekem sem jött meg két Witcher 3 acsi.
Próbáltam a szokásos javítást (cache törlés) újrajátszottam a kérdéses részt, de nem jött acsi.
Gondolom a live jobbra balra gyengélkedik a sok otthon maradó játékos miatt.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz taylorp #239471 üzenetére
Maga a kupak (kontroller szétszerelésével)
Külföldről olcsóbban: ebay, aliexpress
Belföldről gyorsabban: konzoluzlet.hu, itt hardveraprón néhaKupakra gumisapka (csak rá kell húzni az analogkupakra)
Külföldről olcsóbban: ebay, aliexpress
Belföldről gyorsabban: kb, bármilyen konzol boltból és itt hardverapróStick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest